Merhaba arkadaşlar bugün sizlere gördüğüm bir rüyayı ve arkasında bu rüyanın ne kavrama geldiğini paylaşacağım
Başta fazla kısa olarak rüyamı anlatayım rüyamda gördüğüm yılanı ortadan ikiye bölüyorum ama bir türlü öldüremiyorum kesintisiz her tarafta canlandığını görüyorum hatta yanımda küçük oğlumda bulunuyor epeyce ürkütücü bir rüyaydı gerisini yâd etmek bile istemiyorum açıkçası!
ALT :larcomupluploadsruyadayilangormek89100ruyadayilangormek89100ALT
Evet bu rüyanın tabirine geçelim rüyada yılan görmek nedir ne anlayış gelir özetle anlatmaya çalışalımRüyada görülen yılan hakiki yaşamda belkide çoğumuzun korktuğu bir hayvandırZararlı olduğu değin zararsız olanlarıda bulunmaktadırRüyada yılan bakmak her türlü düşmana kötüye işaret etmektedirÖzellikle çok zehirli oldukları tanıdık engerek, kobra, gibi yılanları görmek fazla daha da tehlikeli düşman anlamına gelmektedir Rüyada yılanı evde bakmak düşmanın size musibet yapacağına yorumlanmaktadır Hem Rüyada yılan bakmak iş hayatınızda girift ve baskı işlerle uğraşacağınıza göze çarpan eder
Rüyada yılanı öldürmek ya da kesmek ne kavrama gelmektedir sorusunun yanıtı ise hoş açık konuşmak gerekirse buna sevindim zorda olsa yılanı evden dışarıda atabilmiştim çünkü düşmanına aleyhinde şampiyon gelmeye dikkat çekici etmektedir
*