Merhaba sevgili bayanlar özellikle bayanlar diyorum çünkü bir çok kadının sordguğu bir soruya yanıt arıyacağız konumuzdaBayanlar bu soruyu çok sık sorarlar ya kuaförlerinde yada bu konuyla ilgili bilgisi olan kişilere saçlarım çok dökülüyor ne yapmalıyım saç dökülmesini nasıl engelleyebilirim
ALT :wwwlarcomupluploadssaclarimdokuluyor52762jpegsaclarimdokuluyor52762ALT
Hemencecik bu konuyla ilgili kısa bir araştırma yaptım saçların neden döküldüklerini nelerden etkilendiklerini öğrendim özetle sizlerle paylaşmak istiyorum konuyla ilgili öğrendiklerimi
Bilhassa mevsim geçişlerinde fazla sık görülen bir problemdir saç dökülmeleriÖnce şunu sizlere andırmak istiuorum bayanlar bu konuda telaşlanmanız içinGünlük 80 telden artı saçınız dökülüyorsa ve bu dökülmelerinin önüne geçmemeniz durumunda saçlarınızı tez kaybedebilirsiniz
Saç dökülmesi sorunu yaşayanların saçlarını adamakıllı kaybetmeden önce takviye almaları gerekiyor bunu sakın unutmayınÖncelikle bir kan tahlili yaptırmalısınız demir, tiroid, östrojen ve testesteron hormonu seviyesinin ölçülmesi gerekiyor bununla birlikte besin alışkanlıklarının gözden geçirilmesi gerekiyorSaçlarınızın dökülmesinin önüne geçmek istiyorsanız bunun için düzenli ve dinç beslenmeniz gerekmektedirİşe dürüst ve dengelenmiş bir gıda planı ile başlamanız gerekiyor
Biz kadınlarda saç dökülmesi eğer bir kalıtımsal yatkınlıktan kaynaklanmıyorsa, saçların fazla gergin toplanmamasını, pozitif fön çekilmemesini ve kalıcı perma yaptırılmaması öneriliyorAyrıca bunların yanı sıra saçı havalandırmamak, fazla sık yıkamak ve fazla taramak da dökülmeyi tetikleyen diğer unsurlar Saçları dökülmeye başlayan bayanlar bu titizliği gösterdikleri takdirde saçları sıradan ışık halkası girecektir