Son Konu

Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın ( Haberin varmı yar ) sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın ( Haberin varmı yar ) sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın sözleri saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın hikayesi Saçlarını taramışsın sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden beni bana boyamışsın Şimdiii meleklerim face de paylaşılan bir şarkı var birazdan videosunu vereceğim ama önce sizlere sözlerini saptamak istiyorum Bu şarkıya bayıldım neredeyse her gün dinliyorum ve dilimden düşürmüyorum Eminim sizlerinde fazla hoşuna gidecek meleciklerim Buyrun şarkı burada Ha bu vesileyle parçayı söyleyen birey Caner Gülsüm adında bir türkü dostu Heralde profesyonel diye düşünüyorum 1549253549 1549253549 saclarinitaramissinsarirengeboyamissinhaberinvarmiyarsozleri5c57bbb1e4e5fsaclarinitaramissinsarirengeboyamissinhaberinvarmiyarsozleri5c57bbb1e4e5fsaclarinitaramissinsarirengeboyamissinhaberinvarmiyarsozleri5c57bbb1e4e5f SAÇLARINI TARAMIŞSIN ( Haberin Varmı Yar ) Sözleri Saçlarını taramışsın Sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden Beni bana komamışsın Keşke seni görmeseydim Gönül verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim Keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim Keşke çirkin demeseydim Ah o saçlar taranırmı Sarı renge boyanırmı Gidip yad ele vardın Gönlüm buna dayanırmı Keşke seni görmeseydim Gönül verip sevmeseydim Lal olaydı ağzım dilim Keşke seni demeseydim Lal olaydı ağzım dilim Keşke çirkin demeseydim video youtube;yUHdCgdSXHEhttp:wwwyoutubecomwatch?v yUHdCgdSXHEvideo  

Üst Alt