bilgiliadam
Yeni Üye
saçma sözler saçma sözler saçmalık sözler en saçma sacma sozler gülünç saçma Abi beni niye anlamıyon, sende kavrama yolları enfeksiyonu mu var? Dün bir Amerikalı gördüm abi Nassı İngilizce konuşuyo görecen Dünya delikanlı olsaydı dairesel olmazdı Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri Davalı! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver Kopye gelecek yeden kola esirgenmez Kumarı bırakacağıma bire on bahse girerim Bilmemek ayıp yok yeterki çaktırma Daha son kullanma tarihine çok var Yavaş iç meyve suyunu Vaktiyle hiçbir işi tamamlayamazdım ama bu ke o kadar kekemeydi ancak, kendisine saldıran adama Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilimdiyene dek bizim bildiğimiz kızlardan oldu Düşün ve hepimizi şok et böylece Son tebessüm eden hep sen olacaksın Çünkü herşeyi geç anlıyorsun Kendim için istiyorsam namerdim Allah'ım annem için bana zengin ve güzel bir gelin ver 1958'de içilen kahvelerin hatrı dolmuştur İlgilenenlere duyurulur Kızlarda baktığım ilk şey onların bana bakıp bakmadığıdır Reklamların en heyecanlı yerinde film koymalarına sinir oluyorum Eğer intihar etmezsem ölürüm ya! Sözlüden çelimsiz aldım lakin olsun önemli olan katılmaktı Yok abi, bu teknolojik gelişmenin SONY glmez Bu yaşta bu zeka, ilerde mutlaka geri akıl Paranın ne önemi var Önemli olan miktarı Ayakkabılarınızı kirletmeyin Çoraplarınızın içine giyin Bugün hangi semtlere pak hava verilecek? Asansör bozuktur En yakın asansör aleyhinde apartmandadır Nefes alamıyorum Atmosferi açın Amerikan futbolu spor ise savaş olimpiyattır Ders niyetlenmek bir eğlencedir lakin canım hiç eğlenmek istemiyor Ulu şeytan! Sen bizim sevaplarımızı bağışla Allah seni mutluluk yağmurları aşağı şemsiyesiz bıraksın Bugün bundan sonraki hayatımın birincil günü Tam düne alışırken bugün oldu Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğim Kaynanam kayboldu Görenlerin görmemezlikten gelmeleri rica olunur İlahi Azrail! Sen adamı öldürürsün Başına kuş pislemiş, anaaa jöleymiş Sekiz zayıflı bir karne kaybolmuştur Bulanların insaniyet namına çöpe atmaları rica olunur İçine ders egzersiz ricası gelirse sakın telaşlanma, otur geçmesini bekle Tek maddelik tüzük önerisi : Herkes kafasına kadar takılsın Aaa! Annemle babam aynı gün evlenmiş Annemler dört kardeş, hayret dayımlar da dört kardeş Paraya para demezdi, çünkü rleri söyleyemezdi Futbolcular, çimlere basmayalım Şşşt! Yavaş solla şoför uyuyor Gelinle damadın ayağına basacaksın, gırtlağına yok Eğer birisini hatırlamamak istemiyorsan ona borç ver Ne hoş, senin zeka sorunun yok Çünkü senin zekan yok Aşk + hayale dalmak Sınıfta kalmak Bütün öğrenmeye başlamıştım, okullar kapandı Beni peşine düşüp takip etme, kayboldum Şehri terkediyorum, hesap lütfen Sağlam yaşa, fiyatı yüksek çal, süratli kaç Ölenle ölünmez, mirasına konulur Bütün kadınlar güzeldirlafı sürümden isteyen erkeklerin uydurmasıdır Ozon delik, dünya yuvarlak Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz Where is the hareket, there is the bolluk No rahmet, without sıkıntı Oldu, gözlerim doldu Gerizekalılığın üniversitesi olsaydı, seni dekan yaparlardı Dünyada oksijeni karbondioksite çevirmekten diğer işlere de yaramalısın Kadın hakkı yoktur, çünkü Hakkı erkek ismidir Edison elektriği buldu, faturasını biz ödüyoruz Bekarlık sultanlıktır, fakat er ya da geç demokrasiye geçilir Alımlılık Allah vergisidir Sivilceler ise KDV'si Sırtımda koskocoman bir ağırlık var Aa! O da ne? Okul çantasıymış Telefon numaramı kaybettim, sizinkini ödünç alabilir miyim? Sigara ölümdür! Türk genci ölümden korkmaz Gerginlik, sınavda kopyasız kalmaktır Sıkıcı dersleri değerlendirin kitabınızın kenarını süsleyin Gül de dişlerin hava alsın