Son Konu

Sacred 2 Download

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sacred 2: Fallen Angel Download

Muhteşem bir aksiyon oyunu başka hicbiryerde yok Sacred 2: Fallen Angel oyna ve tam cozum

Minimum Sistem

Intel Pentium 4 24 GHz işlemci
1024 MB RAM
Nvidia GeForce 6800 Serisi
256 MB ekran kartı
200 GB Disk alanı
Bu konfigurasyon ile oyunu minimum ayarlarda calıştırabilirsiniz

Onerilen Sistem

Intel Core 2 Duo Serisi 20 GHz işlemci
2048 MB RAM
Nvidia GeForce 8800 GTS
512 MB ekran kartı
250 GB Disk alanı
Bu konfigurasyon ile oyunu en yuksek ayarlarda calıştırabilirsiniz

Oyunu Online Oynamak icin Aktivasyon Gerekiyor Uygulanacak Koda Erişseniz Bile Online Serverlere Katılamazsınız Sadece MultiPlayer ve İSgne Player uygulamalarını Kullanabilirsiniz

Oyun Bilgileri

T Enerjisi, Ancaria' nın varoluşundan beri bu diyarlarda gezer Bu esrarengiz guc, tum yaşamın başlangıcı, buyu gucunun kaynağı ve bilinen herşeyin kokenidir Ancaria' da yaşamın başlangıcı ile birlikte, Seraphim' ler uzunca bir sure T Enerjisi' nin ve bu dunyanın kaderinin koruyucu meleği olmuştur Zamanla bu kadim billgiyi T Enerjisini kullanabilmeleri icin High Elf ırkı ile paylaşmışlardır Ancak bazıları bu gucu oylesine kullanmıştır ki, gucun varlığı High Elf toplumunun paramparca olmasına sebep olmuştur Bundan da kotusu, T Enerjisi kontrolden cıkarak negatif bir enerji halini almış ve şeytani yaratıkların varolmasını sağlayarak yıkıcı bir guce donuşmuştur

İşte Sacred 2: Fallen Angel' ın hikayesi bu sozler ile başlıyor Ascaron Entertainment' ın senaryo konusunda takdir edilesi bir yanı var Kendilerine ozgun bir dunya ve senaryo yaratmışlar Tamam, kabul ediyorum, senaryoda Ancaria' nın yaşam sponsoru şeklinde onemli bir yer tutan, oylesine buyuk bir gucun T Enerjisi olarak adlandırılmış olması bence biraz komik Hani T Enerjisi, postapokaliptik bir dunyada onemli ve nadir bulunan bir enerji kaynağı falan olsaydı, belki kulağa daha hoş gelirdi Neyse, biz yine de bu konuya fazla takılmayalım Bakalım Sacred 2 nasıl bir oyun

Sacred 2 Shadow WarriorOncelikle şunu belirtmem gerekir ki, Sacred 2 konusunda oldukca karmaşık duygular icerisindeyim Oyunun bazı yonleri cok hoşuma gitti, bazı yonleri ise ekran başında derin bir Offff cekerek ic gecirmeme sebep oldu Oyunun incelemesini yazmaya başlamadan bir sure sakince oturup kafamdan gecenleri toparlamaya calıştım Oyunun iyi ve kotu yonleri ile karşılaştırdığımda vardığım sonuc şu ki, bu oyun beğenmeye ya da beğenmemeye oldukca musait Oyunun başında daha cok vakit gecirdikten sonra genel goruşumun daha net bir hal alacağından eminim, ama inanın sizlerin oyunu oynadıktan sonra edineceğiniz izlenimleri de cok merak ediyorum Bu yuzden oyunu oynadıktan sonra bu izlenimleri oyunla ilgili yorumlar kısmında bizlerle paylaşırsanız cok sevinirim

Sacred 2 'nin geneli hakkında edindiğim izlenimi sorarsanız, şu an icin oyunun negatif yonleri daha ağır basıyor Ancak şu an edindiğim negatif eğilimli goruşe rağmen oyuna kotu bir oyun yakıştırmasını yapabilmiş değilim Bugune kadar oynadığım onca oyunun ardından, ya ben beklentileri yuksek ve tatmini zor bir oyuncu oldum, ya da icerdiği onca guzel detaya rağmen, Sacred 2' nin eksik kaldığı yonler genele negatif olarak yansıyor Yazının bu kısmından itibaren elimden geldiğince tarafsız bir kılavuz olarak sizlere oyunun incelemesini sunacağım, benim goruşum bir yana, Sacred 2' nin nasıl bir oyun olduğunun takdiri tamamen sizin

imagessacred2download5b09603fd3fb8

İlk Bakış

2004 yılında cıkan ilk oyunun ardından, Ascaron Ent ikinci oyunu yapmak icin kolları sıvadı Oyunun tamamlanmasına kısa bir sure kala firma ufak ufak tanıtım videoları ve ekran goruntuleri yayımlama başladı İlk oyunu oynamış ve beğenmiş bir oyuncu olarak, Sacred 2: Fallen Angel' ı merakla beklemeye başladım İlk oyunu uzunca bir sure oynamıştım ama bitirmemiştim ( oyunun sonlarına doğru kaybettiğim save dosyaları sağolsun, icim kacmıştı ), yine de grafikleri, oynanışı ve dev haritası itibari ile oyun bende olumlu bir izlenim yaratmıştı Bir ara yeniden kurar, oynarım diyerek zamanla gecmişe gommuş olduğum Sacred' ın ikinci oyunun gelişi beni heyecanlandırmıştı İzlediğim videolar ve gorduğum ekran goruntuleri oldukca tatmin ediciydi Nihayetinde oyun elime gecti, uzun bir yukleme ve guncelleme sureci sonrasında ( Evet, bu oyunu oynamaya niyetliyseniz, oyuna başlamadan once cıkan yamaların hepsini mutlaka kurun ) Ancaria alemlerine doğru ilk yolculuğuma başladım

Oyunun genel ayarları ile ilgili menuler oldukca kullanışlı 8800 GTS ( ya da denk bir ATI ekran kartı ) ve uzeri kartlar ile oyunu rahatlıkla max detaylarda oynayabilirsiniz Eğer elinizdeki sistem minimum sistem gereksinimlerine denk bir sistem ise, ayarları genel olarak orta ya da duşuk seviyede tutmakta yarar var Eğer ayarlar orta seviyede iken oyun icerisinde kasılmalar oluyorsa, AA' yı kapatarak oyunu biraz daha rahatlatabilirsiniz Yine de şunu belirtmem gerekir ki, oyundaki bir takım gorsel oğeler gorulmeye değer Orneğin denizdeki dalgalanmalar ya da ufak bir su birikintisine bastığınızda goreceğiniz su sıcramaları gibi Gorsel anlamda en cok hoşuma giden ise, cimler arasında koşarken karakterimin ayağının dibindeki cimlerin sağa sola doğru eğilmesiydi Bazen yakınızda bir yerden hışırtılar duyup, cimlerin sağa sola hareket ettiğini goruyorsunuz, bir de bakıyorsunuz ki ufak bir tavşan cimler arasında geziniyor İşte bu grafiksel anlamda gorebileceğiniz en guzel detaylardan biri Oyunun grafikleri ile ilgili konulara yazının ilerleyen kısmında yeniden değineceğim, şimdi dilerseniz giriş kısmı ile ilgili detaylara devam edelim

Oyun tek kişilik senaryosunu sececeğiniz karakter doğrultusunda Campaign of Shadows & Campaign of Light olarak iki farklı yonu ile oynayabilmek mumkun Her biri yaklaşık olarak 35 45 saat arası bir oynanış suresine sahip Ayrıca oyunu yerel ağ uzerinden coop modda ya da internet uzerinden de oynamak mumkun Tek kişilik senaryo kısmına girdiğinizde karşınıza basit bir karakter yaratma ekranı geliyor Burada secebileceğiniz 6 farklı karakter sınıfı var Bunlar sırası ise Seraphim, High Elf, Dryad, Temple Guardian, Shadow Warrior ve Inquisitor Bu karakterlerin oyun icerisinde ne yonde geliştirilebileceği ise karakter ikonunun uzerine geldiğinizde karşınıza cıkan listede belirtilmiş durumda Seceğiniz karakterlerin hangi tarzda dovuşebileceği Oryantasyon kısmında ( Orientation ) 3 şekilde belirtiliyor Bunlar sırası ile, Yakın Dovuş ( Close Combat ), Uzaktan Dovuş ( Ranged Combat ) ve Buyu Gucu ( Magic ) şeklinde ifade edilmiş

Secilebilir karakterler bolumunun altında ise senaryonun hangi yonunu oynamak istediğinizi seciyorsunuz Burada daha once bahsetmiş olduğumuz Campaign of Shadows ve Campaign of Light bulunuyor Tabii senaryo secimi konusunda tercih etmiş olduğunuz karakterin ne olduğu da onemli Orneğin Seraphim ile sadece Campaign of Light' ı, Inquisitor ile sadece Campaign of Shadows' u oynayabiliyorsunuz Geriye kalan diğer 4 karakterde ise her ikisini de secebilmek mumkun

Üst Alt