Son Konu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken'den yürek burkan sözler: 'Keşke ben ölseydim'

Garfield

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
safak_mahmutyazicioglunun_esi_ece_erkenden_yurek_burkan_sozler_keske_ben_olseydim_1643364999_3472.jpg

Geçtiğimiz günlerde bir restorandaki silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, taziyeleri kabul ederken yürek yakan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında silahlı saldırıyla hayatını kaybetti.

Aqgdg_1643365109_8126.jpg

Erken, taziyelerin kabul edildiği sosyal tesise, elinde eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeve ile geldi, "Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim" diyerek gözyaşı döktü. Ayrıca Erken'in "Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalmasın" dediği de ortaya çıktı. 

AĞABEYİ: ACIMIZ BÜYÜK

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok." diye konuştu.

Eşinin cenazesine dair ayrıntıları da sosyal medya hesabından duyurdu.

UHIlV_1643365730_4699.JPG
ece erkenin eşinin cenazesi

Üst Alt