Son Konu

Sagopa Kajmer - Af Benim İşim Değil

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Affetme Benim İşim Değil Huzurunda bir güneştim kapana kapana açılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, antipatik olsun bütün dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan Herkesi iyi bilme ! Kötüye iyi demek günah hocam Ey hayatı masal olmuş insan ! Senin hayatının masalından daha komik bir şey Yoktur inan, git de düşüne dur başında Mahvolmuş kabrine dayan Ser elimde, giz cebimde takılıp Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp Unutur oldu sözünü değil sayıp Düşündüm de kaç birey kırık kesik kalbi bırakıp Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp Hemencecik durmaz egale ederim af benim işim yok Zararlısın kimyama iste ondan olsun hurda bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle Eyle ne istersen eyle en hoş sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı katılıp bitmiş sana Sevincinden ağladı Eyle ne istersen eyle! Derhal durmaz egale ederim bağışlama benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun pişmanlık et ancak Dursun gözyaşın ve sussun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem SAGOPA Hazır ve nazırım başlıyorum Gün benim günüm ilerledikçe görünür önüm Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm Ben bölündüm, kendimi onlarla bölüştüm Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm Sus tavır küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm Dışım Orhan içim Müslüm Hışım meydan benim hüzün Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün Yoksul mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var, Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var Üzerime yapsın Rab'dan dualar Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım Devirebilmek için hatırlamak lüzum dudakları kelebek Haydi sagoya B12 enjekte edek Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen lüzum lanet müşteri! Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım? Bu tuğlalar bir yapı gerçekleştirmek için varlar Bu dalgalarsa kumdan adalarımı yıkmak için çağlar Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar  

Üst Alt