bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Ardındaki Bakarım Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer, şarkı sözleri, 2011, şarkıları, sözleri, ve diğer taraftan burada arkadaşlar Sagopa Kajmer'in son albümünün en hoş parçalarından birinin sözlerini paylaşıyorum 1549253378 1549253378 sagopakajmerardindanbakarimsarkisozleri5c57bb07550edsagopakajmerardindanbakarimsarkisozleri5c57bb07550edsagopakajmerardindanbakarimsarkisozleri5c57bb07550ed Sagopa Kajmer! 2 0 1 0 Melankolia bebek! Bir hariç ve bir dahil İki cüsse bir kıssa bir hisse Biri uzaklaşır ve biri yanaşır bahse İki göz var biri kuru çöl öteki su dolu kase Bak sürmeli Yunus mutsuz her şey tatsız tuzsuz Hâlim birazcık huysuz yaptıkların kasıtlı olarak Çünkü bildiklerim bana bilerek Budala kuş bu dala konma ve yelken direği ölümsüz Bak düştükçe düşesi geliyor yağmur damlalarının ve Sindikçe sinesi geliyor Yunus'un Fakat sakinlerin hali pişkin çok yemiş göbekleri şişkin Ahvalim değişkin uygun durmaz vaktim Geçer gider vedalar Uğultum taban ve en ilginç tual İçinde ben ve benden bozma yansımalar Ben ve benden sızma hakiki gözyaşı var lan Nakarat(x2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya birincil istasyonda dursun Açık Havada ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git peşinde bakarım Bak mısra 5 kardeşle tanıştı Tokat değdiği yeri yaktı Ateşin hâli ayrı Gebeşin dili kanlı Medya yanlı ve hatalı her dönme beğeni Ben yalnızca oyum 190 küsür boyum Rap benim en güzel huyum Ben işte buyum Kul Yunus ve meşkûr Sago bak ne güzel düzen Telaşlanma elbet benim de kaynar bir gün suyum Burası mahçupluk mapusu kurmam koşul yoluna pusu Haydi kafesimin kükrek aslanı çık dışarı Kurt takliti yap yüce gaddarlar gider aşırı Bırakma beni koru Mönüyü sundum ölümlerden vefat beğeneceksin Şimdilik susuyorum fazla yakında göreceksin Bakmak için gözlüğe ihtiyaç duymayacaksın Anekdot: Sago beyaz Michael Jackson Nakarat(x2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya birincil istasyonda dursun Haricen ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git arkasından bakarım Sago KafKef! 2010 Melankolia! N'aber ahmak! Kafana hiç yedin mi tokmak?! Scratch! Dj Hit Adam! Hit Müşteri! Hit Alıcı Sago! Seni Hit Müşteri! Hah hah hah peace