Sagopa Kajmer Bitik Baht sagopa kajmer solgun şans Daimi kavonda bal yalat oysa şükrü tatmamış Bu kaypağın cebinde internasyonel repertuar(raper) Boykot etti türkülerde mimlenir acım İçimde bol yaşam(lezzet) ve kıdem ömre şımartma duyar Dağlanır kalp ve bir gülüşse dargınım Sözünde durmadın(niçin) rhyme'n oldu günlerinde saygılar Rüzgarında düz esen bu ömrü yaktınız Düşmanımla birlik olma Sence sevgimi mahveden gurur lehimle bağlıdır Vücutta salgıdır Gülmelerde eksiğim yüzümde yaş fazla Multi aldanışta kalbime tecavüz ettiler Limitli maskelerle dublorümde moral yok Tinsel ezgiler bayatlamışta kurtarın benimde Son gazım dibimde al ve kaybol Rap galaksi ben hiper kanıt içinde sontanı (Ben)Asap mi yaptım Asla yolumda fazla şık Nakarat: Hatırlat bu saygımın cebinde milyon aciz Ve bal yalat şu fikri tam yerinde vermem taviz Dark frizbi sektirir elinde şansı Taktırır hayat ki kaskı sonucta maskı Bastırır rap'imde ölüme meydan okudum önümü görmeden ve fazıma bakmadan ama yoluma kaygı çıktı fonuma zorlama Bahse varmısın nakitle yazgı kabil oldu her gülüşse bundan böyle çekin soluk bu şansı verse: 2(leadri) Malesef hiç olmadığım değin huzurluyum bugün(ve mutlu) özürlerim kirada katlanma gelir bi gün Bu gördüğüm rüya mı gercek mi yoksa bilmem gerekli biseymi var nedirki söyle hikmet Bugün de cennet cehennem arası abes bir yerdeyim Akılda kasıt zorunlu cümlelerse ferdeyim(devam) Mecalmin kırılmış 10da 9u(kırık) Ömür palavracı mevsim ah! çıkar mı kokusu Kendimce sen(sen) fakat sence ben(ben) dobra dobra biz(biz) Garip bir ayla döndük sarardı rengimiz Ne ilgimiz kalırdı geride ne halimiz Hangimizde reel anlat buna değerki bilmeyiz Senden ve benden istenenler benzer ben Bizzat niçin bu kere yanıldım anlamam bi bilsem(ben) Sebebsiz her başlıca yaş bıraktım İsteğim değil fakat budur muradım