bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Buz müzakeremiz aheste taksit liste sözde armağan kambur kambur üzerine yapma etme uygunluk jeste tümü nekre düştü cemre tek bi metre dikti yokuşu piyango vuruşu yoruma kapalı gücenmiş kokusu değişmez kolera duruşu perde altı insan kokusu getirdi kaanat bundan böyle en huşu depara kaptıhuzur kaçtı kalbim kutulu kural tanımaz oldu her duru üstüne simler savrulu mart yaşandı rap çıraktı kara kalemle noktalandı ben duraktım son durakta yolculandım kalbim kırık tıbbi mahlukat yelkovan sel aldı nesnel tarafdım yük sağda kaldı kahpe altı ve kolera uykusunda sıçradısagopakajmerbuz5c577b58dd64cgifalt hoppa hoppa hoppaa hatırı sayalı döşeli dayalı nazarı üstüne yıkılı vidası sıkılı kıyamette alaca karanlık kuşağı bedenim dik suratım baş aşağıda buyrun oturun şafa yaşa paşa taşa kolera kafa kıvamı haşlamak kipriği yandı her dal sigarada yarım anastezik bir pirana sagopa ultra ince karma maltra beni dip firize bağla tadım iyice kaçmakta köküme işlemiz bir fobya cümbür cemaat çekti kopya 3,5 tan 4lük iddia iste bir yüzün vermezsem iki yüzün kara tam bi rampa liriklerim uçurtma kapalı tıkılı kutuda kafanı fazka takma derine dalma nakarat bas damarlarıma sızlasın azami hırsımın desteği olmasa hasmın hücumlarına tedavi arar bulamaz ama öylece yığılır maskot bir şansın