Son Konu

Sagopa Kajmer - Düşünen Cesetler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Düşünen Cesetler kalemin harfleri cizdigi vakittir, mürekkebim olmasa duygularim göbek yapacak mikrafon zimbirtisi ulastirmaktayken canavar adami melekler sofrasina bir real gümbürtü kopacak ve yikilacak halil ıbrahim sofralari (yeaa) yere düsen ekmek kirintilari (youv) senden hesap soracak (yeaa) inadina haramzadesin , haramzedesin ınadina arbede abidesisin abi rolündesin belkide büyügümsün ne var ki beyni s!k!lip ufalanmis akil küçügümsün düsüncelerini,günesin pariltisini çevirdim yaktim içini beyinlerin çakip kibritin kivilcimini içlerine baktim bosluklarda değil olan bi neslin tohumuna zehir akittim ancak büyüdüklerinde kiyamet alametleri çogalacak sırat a 5 adim kalacak korktum bir lahza ve yutkundum her taraf cesed her taraf mahvolmuş ruhum çirpinmakta kalbim atmakta gözlerim gelecegi sorgulamakta hançer yemis kanli gözler real den uzakta ey sagopa sen oysa rapin oglusun duyur sesini pesimist fidanlara dök içini büyüsünler gün batiminda gelen mevsimler düşünen cesetler cesetler gözlerini açti aglamakli cumalar yasli ramak kaldi köprüye az kaldi pesimist fidanlar agladi donuk bakislarla bakti cesetler gözlerini açti aglamakli cumalar yasli ramak kaldi köprüye eksik kaldi pesimist fidanlar agladi donuk bakislarla bakti bir ölü kapali gözleriyle aglarsa bin ölünün kemikleri titrer her biri cuma günü gözlerini açsa 100 bin ölü ah eder kimileri toprak kokusundan korkmakta neden? O koku senin kokundur zaten ölümlü vücut ordan geldin yolun oraya budur ancak dogrudur zikkimin harami boldur toprak öncesi yuttugun lokma odur sakin,geri çekil elmalara kanan adem havva türkiye'de gülünüp geçilen 2 kahramansa ben tövbemi ettim karnim aç gömün topraga (yeaa) sagopa yokusu çikiyor soluk soluğa bayrak yarida raks ediyor sahibine bu yokus ki sonu köprüme varir köprüde ayi dayi yoktur cellat kazanir, cesetler gözlerini açti aglamakli cumalar yasli ramak kaldi köprüye eksik kaldi pesimist fidanlar agladi donuk bakislarla bakti cesetler gözlerini açti aglamakli cumalar yasli ramak kaldi köprüye az kaldi pesimist fidanlar agladi donuk bakislarla bakti (yeaa sagopa kajmer youv pesimist style yeaa YEAA yeaa sagopa kajmer youv pesimist style yeaa yeaa yeaa yeaa)  

Üst Alt