Son Konu

Sagopa Kajmer - Fani

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Fani Sagopa Kajmer : Başla diğer bir hikayeden söz et canım sıkık Kolera : Dinlemek istemezsin dinleyenlerin yüzü asık Sagopa Kajmer : Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık Kolera : İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek şahit Sagopa Kajmer : 7&24 gözüm açık Kolera : Kaçık evimden çık Sagopa Kajmer : Kapı açık Kolera : Açığa açık Sagopa Kajmer : Çık açıkla açık açık Kolera : Hikayelerim karanlık Sagopa Kajmer : Yo yerine göredir hayranlık Kolera : Haremlik veya selamlık Sagopa Kajmer : Kimi millet sofralık Kolera : Zincir çıkan defalarca benim bisikletim at hırsızı, Yüzsüz dinç olunca haklı hileli budur yazı Sagopa Kajmer : Dünlerini bildiğim bugünler gibidir kes beygir yarın sızı, Kendini prens sanar breh yüz yılın bakımsızı Kolera : Bak benim üstüme gelme diyaloglarımız defalarca fiyasko Sagopa Kajmer : Kendine gelmeli kendini bilmeyen kendi cinsel amigo Kolera : Sensin o başarım solo ben yaptıysam o banko Sagopa Kajmer : Adım sago ben tombala sen birinci çinko Kolera : O oo o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta herkül knockout yerde Zeyna dinç Sagopa Kajmer : Mutlak yiğitlik dayanıklılık havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french kalitem 5 üstünden penç Nakarat : Kolera : Beni öldürdün değse bari, yedi buçuk milyar tümü fani Sagopa Kajmer : Muhakkak şahidim kırk takvim kani, dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların hepsi cani, 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : Illeti zilleti üzerime geldi ani, başım öne düşer fakat olamam mani Kolera : Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa âmâ işitir Bütün yalanlar işitilir korku adamı donuna işetir Tir tir titretir boynun bu sene fitredir Söyle neren diyettir? paçoz hayatın piyestir Sagopa Kajmer : Suçsuz ben, buçaksız uçsuz denize benzerim Hissettiğim hissetiğin neden budur ama yazarım, Dikkat somuttur elbet tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan bir gün elbet bir kere yenecek seni, yok oysa kaçarın Kolera : Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat Sagopa Kajmer : Kem közleri çıkarıp sandık içine gizle denize at Kolera : Başcağızının çaresine bak üzerimden sağlama rant Sagopa Kajmer : Seni gidi boku aralıklı düşen at ilk virajda düştü jant Kolera : Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selobant Sagopa Kajmer : Çok basit olan oldu olanı sindir iç bir kant kart Kolera : Kaçıncı bıktırıcı park bu elimde mikro pankart Sagopa Kajmer : Psiko işveren en az bin kişiyle oynar gokart Kolera : Bakışlarında var şike Sagopa Kajmer : İfadelerim komplike Kolera : Kapalı yol bu turnike Sagopa Kajmer : Fazla bilenler fazla keke Kolera : Yüzünde hayalet leke Sagopa Kajmer : Bayram hatrı bilmez teke Kolera : Bağdat yakın ağlar mekke Sagopa Kajmer : Mutlu Görünmek şiddet ya, neyse Nakarat : Kolera : Beni öldürdün değse bari yedi buçuk milyar hepsi fani Sagopa Kajmer : Muhakkak şahidim kırk yıllık kani dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların tümü cani 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : Illeti zillet üzerime geldi ani başım öne düşer ama olamam mani  

Üst Alt