B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Haz 2024 #1 Sagopa Kajmer Fırtına ve Şimşek Şarkı Sozleri Sagopa Kajmer Fırtına ve Şimşek Edeple gelen edebiyat rapi onure etti şukur O kokan ağızlardan cıkan rap sade kufur Ben Turkce Rap`i oldurdum sizler yaşatacaksınız Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız Kendime kızmaktan sesim kısıldı Uyumaya gayret ederken kulaklarımda fısıltı Sabahlarım guneşe donuk gecelerimde ay Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Yuzume gulme arkamdan konuşurken adam ol lan Senin dilinin deydiği masum sayısı kactır Abesle iştigalim pektir kotek sana haktır Kopeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor icimden ve Aklım gidiyor başımdan Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gonlume alıştırmalıyım Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıcak bileğli ve keskin Kim daha iyidir kıyası boşa bir iş ve sacma Yaradılışta hepsi aynı işin sırrı buyuk yarışta Goremeyeceğin kadar soyutsun,nerden baksam tek boyutsun Renklerini koyult, oyuklarını doldur, dik başını yamult Kancayı yerse ac palamut damakları helak olur Yalaklar yaladıklarıyla boğulur Her sanatcı acılarıyla yoğrulur Sago gercekle doğrulur Bulunduğun ormanı yak kendinle birlikte Bulutlar ağlayana kadar yan mikropların olsun Vurgu tonunu koruyan adam bu işin piri (ben) Sizin şarkılarınınz harbi cocuk şiiri Zaferler kadar yenilgiler de efsanedir tarihte Mağlubiyet kimine gore galibiyetten bir adım ote Yenilgiler savaşa zorlasa da fikri ve fiilleri Yanılgılarla mağlup olur moral askerleri Vurduğu yerde zakkum biten adamdan dinle nukteyi İşte o zaman yersin esaslı yıkıcı tekmeyi Hislerin dokulur ellerin bak boş kalır Mini mini bir kuş konar donar donar kıcı acıkta kalır Ezil bukul onumde rezil uzul buzul cahil sefil Ozur mozur dileme benden Yıkıl defol bıktım sizden Diline ne der benim nutuk Ezik mahluk rapin lavuk Kulak duyar dilin tutuk Ben kuş gribi sen tavuk Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıcak bileğli ve keskin
Sagopa Kajmer Fırtına ve Şimşek Şarkı Sozleri Sagopa Kajmer Fırtına ve Şimşek Edeple gelen edebiyat rapi onure etti şukur O kokan ağızlardan cıkan rap sade kufur Ben Turkce Rap`i oldurdum sizler yaşatacaksınız Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız Kendime kızmaktan sesim kısıldı Uyumaya gayret ederken kulaklarımda fısıltı Sabahlarım guneşe donuk gecelerimde ay Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Yuzume gulme arkamdan konuşurken adam ol lan Senin dilinin deydiği masum sayısı kactır Abesle iştigalim pektir kotek sana haktır Kopeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor icimden ve Aklım gidiyor başımdan Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gonlume alıştırmalıyım Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıcak bileğli ve keskin Kim daha iyidir kıyası boşa bir iş ve sacma Yaradılışta hepsi aynı işin sırrı buyuk yarışta Goremeyeceğin kadar soyutsun,nerden baksam tek boyutsun Renklerini koyult, oyuklarını doldur, dik başını yamult Kancayı yerse ac palamut damakları helak olur Yalaklar yaladıklarıyla boğulur Her sanatcı acılarıyla yoğrulur Sago gercekle doğrulur Bulunduğun ormanı yak kendinle birlikte Bulutlar ağlayana kadar yan mikropların olsun Vurgu tonunu koruyan adam bu işin piri (ben) Sizin şarkılarınınz harbi cocuk şiiri Zaferler kadar yenilgiler de efsanedir tarihte Mağlubiyet kimine gore galibiyetten bir adım ote Yenilgiler savaşa zorlasa da fikri ve fiilleri Yanılgılarla mağlup olur moral askerleri Vurduğu yerde zakkum biten adamdan dinle nukteyi İşte o zaman yersin esaslı yıkıcı tekmeyi Hislerin dokulur ellerin bak boş kalır Mini mini bir kuş konar donar donar kıcı acıkta kalır Ezil bukul onumde rezil uzul buzul cahil sefil Ozur mozur dileme benden Yıkıl defol bıktım sizden Diline ne der benim nutuk Ezik mahluk rapin lavuk Kulak duyar dilin tutuk Ben kuş gribi sen tavuk Atışları yap boş kovanları topla Var hedefine mermilerin hep ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Eş eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıcak bileğli ve keskin