bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Kasırga ve Yıldırım Şarkısının Sözleri Bu konu; Sagopa Kajmer kasırga ve şimşek şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili meleklerimiz ve rap müziğin sevilen sesi Sagopa Kajmer hayranı olan sayın misafirlerimiz, bu sayfamızda sizlere ünlü rapçinin Fırtına ve Şimşek şarkısının sözleri ile sizlerleyiz 1549246167 1549246167 sagopakajmerfirtinavesimseksarkisininsozleri5c579edb9ac12sagopakajmerfirtinavesimseksarkisininsozleri5c579edb9ac12sagopakajmerfirtinavesimseksarkisininsozleri5c579edb9ac12 Sagopa Kajmer Kasırga ve Şimşek Edeple gelen edebiyat rapi onure etti şükür O kokan ağızlardan çıkan rap sade küfür Ben Türkçe Rap`i öldürdüm sizler yaşatacaksınız Ben artık kendimi buldum sizler sapıtacaksınız Kendime kızmaktan sesim kısıldı Uyumaya çaba ederken kulaklarımda fısıltı Sabahlarım güneşe dönük gecelerimde ay Bir insanı yermek leblebi yemekten kolay Yüzüme gülme arkamdan konuşurken adam ol lan Senin dilinin deydiği masum sayısı kaçtır Abesle iştigalim pektir kötek sana haktır Köpeklerin bile vefası seninkisi yanında yeğdir Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor içimden ve Aklım gidiyor başımdan Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım Ben daha ne kadar hendekli yollar aşmalıyım Atışları yap manâsız kovanları topla Var hedefine mermilerin daima ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Benzer benzeşen rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap şimşek Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıçak bileğli ve keskin Kim daha iyidir kıyası boş yere bir iş ve saçma Yaradılışta tümü benzer işin sırrı büyük yarışta Göremeyeceğin değin soyutsun,nerden baksam tek boyutsun Renklerini koyult, oyuklarını doldur, dikey başını yamult Kancayı yerse aç palamut damakları helâk olur Yalaklar yaladıklarıyla boğulur Her ressam acılarıyla yoğrulur Sago gerçekle doğrulur Bulunduğun ormanı yak kendinle birlikte Bulutlar ağlayana kadar ast mikropların ölsün Aksan tonunu koruyan adam bu işin piri (ben) Sizin şarkılarınınz harbi çocuk şiiri Zaferler dek yenilgiler de efsanedir tarihte Yenilgi kimine göre galibiyetten bir adım öte Yenilgiler savaşa zorlasa da fikri ve fiilleri Yanılgılarla mağlup olur moral askerleri Vurduğu yerde zakkum biten adamdan dinle nükteyi İşte o süre yersin esaslı yok edici tekmeyi Hislerin dökülür ellerin bak manâsız kalır Ufak mini bir kuş konar donar donar kıçı açıkta kalır Ezil bükül önümde rezil üzül büzül cahil perişan Özür mözür dileme benden Yıkıl defol bıktım sizden Diline ne der benim hitabe Ezik mahluk rapin lavuk Kulak duyar dilin tutuk Ben kuş gribi sen tavuk Atışları yap abes kovanları topla Var hedefine mermilerin her zaman ıska Hey dopic senin rapler sıska Batan geminin malları herkese beleş Benzer eş rapi eşeleme eşek Kaf Kef fırtına rap yıldırım Afra tafraya ne hacet bilsin Kasabım bıçak bileğli ve bariz