bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Galiba sözleri sagopa kajmer galiba sagopa kajmer galiba sözleri, şarkısı, sözü ve diğer taraftan burada arkadaşlar Aykırı şarkıcı Sagopa Kajmer'in Galibaadlı şarkısının sözlerini, Sagopa sevenleri için, bu sayfamızda paylaşıyoruz Melek'ler Sagopa hayranları, hadi bakalım Galibadiyoruzsagopakajmergalibasozleri5c57b9d43890dgifalt :A :A :A 1549253071 1549253071 sagopakajmergalibasozleri5c57b9d43c7c9sagopakajmergalibasozleri5c57b9d43c7c9sagopakajmergalibasozleri5c57b9d43c7c9 Verse 1: Bu ikilemlerin arkasında fazla şey var Hiç bir şey bir niçin değil ama Fakat yargı ettğimi düşündüğümde hiç de adil değil ancak Sen nesin ve kimsin? Sal yaralı balıkları gitsin, misina bundan böyle fazla gergin İster istemez her şeyim sende rehin Ne hatalı bir karar masası, sen ne kötü bir hakimsin Bu ne baskı bi dosya, sen ne kolay bir kararsın Senden görünmüyor önüm, meğer ne kolaymış fikri vefat Hep anlatırdı sevdiklerim; Böyleyken böyle olur, Laf söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olurİhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım İçimden ayrılık şarkıları bestelerim ve söylerim Ben deli doymuş biriyim, ama şu an sadece doluyum Kırılmış bir sağ kolum Gönlü bir hayli kırık, yapayalnız, bomboş bir yolum (beenn) Beni arayan orda bulur, sözün bittiği yerde bekliyorum Canım malum, yarım yetersiz, bu dek mı basit çeker insan sevdiğinin şakaklarına tetik Yarı sen bir avcı, bense infalak eden keklik Vakit durdu, bu acı beni boğdu, bittim şimdilik Nakarat: Fakat galiba, bütün bu olanlara dayanamam, lakin hazırım Sen giderken adımlarını sayarım Heyhat! Ne eyvah seni hatalı tanıdım sanırım Fakat galiba, bütün bu olanlara dayanamam, lakin hazırım Sen giderken adımlarını sayarım Heyhat! Ne eyvah seni hatalı tanıdım sanırım Verse 2: Üzerime yıkılan yüksek apartmanlar, bana söylenmiş gibi çalan şarkılar Bitmeyen derin hasret ve geçmeyen zaman En dibini fakat senin bildiğin o dipsiz kuyu, defol git şimdi gizli uyu Ya biriktirdiğim onca yarınlık, ben yarımken yarınla bu gün aralarında nedir çeşitlilik ? Senden varan güller artık rayihasız ben yumuşak başlı çocuk sen yüzsüz sensiz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız Cümbür Cemaat bana bakıyormuş gibi, ama herşey adi Sorulan sorular en çok acı veren, her yerden sual Ben bir aç, sense tok misal, sen olmadan ne işe yarar en güzel kumsal, ne olur gitme kal Bir tek özlemleri deviremedim şu ince bileklerimle, geriye kalan herşeyi yıktım, kötü yaptım Ve en güzeli unuttum, her zaman tekrarladım kendimi, her yeni gün için Lakin her yeni gün eskidi, yarın baktım ama hep ordayım, benzer noktalardayım, besbelli kalmış ortalık kişiyim Sen hemen yoluna bak, ben adımlarını sayarım Bütün bu olanlara dayanamam, lakin madem o kadar hazırım Nakarat: Ama galiba, bütün bu olanlara dayanamam, ama hazırım Sen giderken adımlarını sayarım Heyhat ! Ne eyvah seni hatalı tanıdım sanırım Lakin galiba, bütün bu olanlara dayanamam, ama hazırım Sen sırası gelmişken adımlarını sayarım Heyhat ! Ne yazık seni yanlış tanıdım sanırım 2 sıfır, 1 bir yan yana Melankolia Sagopa