Sagopa Kajmer Günlerim Ağlak sago kafkef: Ruhunu tamir ettir ve 2 elinden bıçakla kendini bazen neden bencilsin yada cok saf sen maf bu cıvarda yokmudur bağışlama fakatmahcupsun hükümlü dalavere güler ağlar yapmacık bakışların bi film gibi yalanların egemen gözlerin gözlerime her zaman asildin madem ki şu benliğimde taa düne lakin derhal malesef tadilatta bu kalbim kısık ateşte kaynar gerçeklerim her şeyi sen bok etmiştin günahını üzerime hipotekledin dişi şahsiyet tek çekimlik duman tadında mayhoş tadın damaklarımda ihtiyar taş çocuk derin uykuda yooo günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsa da faydası yok,gözlerim sağanak varsın sözüm olsun gülücük acıma olmasın,defterim sığınak yazdıklarım ayrılık damarında kan bitmiş günlerim ağlak sağlıcakla kal benden uzak dur yakın olma (x2) kolera: Kadınsı şahsiyet ilişikteki ilişkileri iliğine kadar hissederdi guınnes rekoruna giren uzun lirikleri görseydi hele bilseydi intihara sürekledi herkesi depresif enfeksiyonlarım taşıyamadım kütlemi ruhuma aykırıymış yasa doğama saatte 500Km beyin sarsıntılarım tatmınkarlığı antipatik tadı tatminsiz tarzı tarifsiz tastası eksiksiz cilalı kar tarıhı tahminsiz yaşım neyse ne ateşim 40 ne desem anlamsız tükürün suratıma ateşim düşsüniyi akşamlar anlayamıyorum kendımı hay seninli sıfatların öznesi azıcık itermisin öykü leri çıkaramıyorum bu kafadan kendimi lades kemiği gibi kıracaklar beni kopuverecek kafatasım yaşamın arşı aşan alkışlamaları sevdiğimi söyleme sevenime ayıp 2 fazla 2 eşittir 5 çok üzülürdu görseydi quan tes tes tes tes teron salgılama hatsafhada yeni tür esir çocugu kaptı selam olsun sam amcanın dolarına 2 kaşık içimde kalan kahkaha vitamin yetmez ayakta durmana kamburasatlarınız vıdıvıdılarınız malum kesermısiniz ikiye kendinizi peşinde koşun kopuk kolunuzu hırs ve arzunun kesiştiği yerde tutkunun esiri oldum fazla konuştun be kolera sus sırlar yorganın altına kopmadan zincirleri yaşamınşaka da kaldırmaz bunalımlarım günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsa da faydası yok,gözlerim sağanak varsın sözüm olsun gülücük acınacak şey olmasın,defterim sığınak yazdıklarım ayrılık damarında kan baştan günlerim ağlak sağlıcakla kal benden uzakta dur yakınlık (x2)