Sagopa Kajmer Yaşam Arabamla 2005 Dingil RAP1 Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde,kaç dizeyle tanımı yapılacaktır sevinç senaryolarının? Aklım alsın şeytanım,alaca bir karanlık çarşafınvur desem de öldürme,geri kalanlar sağlarım Afiyet olsun,günler bana kırmızı güller getiremez oldu Benzeri mahkumum ve arada birse sorgumum Ve bir takım bir takım kendimle şebekleşen bir maymunum Benim modum nedir? Salla koşul ne olursa olsun Ah çocuk ne seyredersin olan bitenleri,ölmemeli umutların Gel ve elimi tut! Ben bir yarınım kapını kapama,tek dayanmaz hiç bir bünye yaşama Kapalı kutu da güneşi bakmak ister Aç kapılarını ! Onca yıldır yalnızım,dostum postum yüzdü geçti, Onca gündür gamsızım,bir tek tümce yetemedi Ve bunca kadere dargınım,nerde kötü gün yardımım? Gençliğimde bir kareydi,o kadar tabiki bir kereydi Ben ve bedenim yaşlanırken vakte hiç de aldırmazdık Hemen kimse yok yanımda ''Sagopa'' rap adım Söyle Allahın yanına kaç kavgaya karıştın? Sen de gencecik satırbaşıydın başını satırla kesti hırsların RAP 2 Romantizma ahalime son mektubum olsun icabında Ölü cevaplar dargın sorular ardına ünlem olsun gereğimse Pimi zedeli kulağımdan yüreğime varan derin acılar,sancılar Bir zalim kuytu vicdanına balta saplar İfadeleri somurtlaştıran gücenmiş diyaloglar,beynimin ortasında ateş yakar Kalbim irin salgılar,Tansiyon düşe kalkar Her acıda sevgim mikrop kapar Sagopa dediğin tek atışta indiren snaypar (sniper) Solunum yollarım hasarlı,nikotin komasında ciğerin akı Gayrete mecbur edilen ben için hayat kabirden selamlı İltihaplı kinlerim,agrılarıma hap bulun Sancılar yoğun,matiz bir duble içkim olsun Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmaktaAklım karmakarışıklaşmakta Iblis en hoş sözleriyle sırnaşmakta Ihtiyar çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda Dudaklarım yalpalar,nüksetme kapını ısrarla çalar Aç ya da açma en iyi sen bilir,unutma her kapıyı açar elbet çilingir Yaşam arabamla 2005 mil ,kulaklarımda hep aynı şiir