Son Konu

Sagopa Kajmer - Herşey Herkes

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Herşey Herkes Dudaktan akacak her bi kelimeden de payını alacak ecelim içine konulacak maksat zaman ver önerim hatta akılda kalacak her kelamda yakılacak bi laf var umut var hislerimde doğmamış yarın var bana hayat pınarlarımdan umduğum kadar bırak bırak zamansız olsun ölümüm ecel kusur ve her surat kaldır beygir gerek yok yıpranmış nasılsa yenisi alınamaz bi cümle oldu sevinç satılmaz nedeni bil ve sonucu sına inan bugünden öte bi gün yok inada binip özürle inme yeminim olsun tek durak yok bu yol çok meşakkat ister haberdar olan değil zaman fazla amma ama elle tutacağım bi dermanım değil öfkem ölümü görsün önsözümden adını sildim öldüm 2 gramlık haktı sen bi çift sözünle ikiye böldün bişey düşündüm daha ziyade düşde gördüm üzüldüm rüyamı gözlerimle gömdüm Gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi düş benimki baktığım güneş biraz soğuk üşür yüzüm saraydı revizyonda kalbim görüşmek istedim kilitli hazır yeter dedim ama birazcık diretti şimdi bana da sundu iblis yalancı elmalarını mutluluk denen bu kahpe çoğalttı kavgalarımı beklenen bu muydu kalbe verildi nüshalarını anladım yalan dolanmış herşey cümbür cemaat aynı Seninle benim aramda zorda kalan hayallerim günahsız iki melek omuzlarımda şahidim yemin riyasız her sözüm bu gündüzün bi gecesi varmış hangi yaranı kapatacakmış hangi derde derman anlat ana olan yalanlar hiç bi vakit ayakta duramaz oğlum hiç bi kelime akla sormadan kalemle yatamaz oğlum gururun ardı dağ başı ufuklar aşkı tehdit etti deva hislerim yazılsa kalbe ferman satırlarım umutsuz aralığında gülücük seslenmek hakkın işi mi kalbimin de fişini çeksin ellerim yeter duaya her sefer niyetlenen dilim de tanrı katına kaç dilek gider semaya yapışan eller yaşam masaldan öte örnek verir oysa gerçek olsun ister önericek ne varsa hakiki akılda dursun ister bi ses ver uzakta da olsa duyarım bedenim uçurum ucuna gelmiş işte burda destek ister Gelip geçen nedense kalıcı olamamış bi hayal benimki baktığım güneş birazcık soğuk üşür yüzüm saraydı revizyonda kalbim görüşmek istedim kilitli bitmiş yeter dedim fakat birazcık diretti şimdi bana da sundu iblis yalancı elmalarını mutluluk denen bu kahpe çoğalttı kavgalarımı beklenen bu muydu kalbe verildi nüshalarını anladım yalan dolanmış herşey herkes aynı  

Üst Alt