Sagopa Kajmer İstakoz Şarkısının Sözleri Sagopa Kajmer Istakoz Sözleri Sagopa Kajmer Istakoz şarkı sözü Sagopa Kajmer Istakoz şarkısının sözleri Bilhassa gençlerin istek ettiği rapçi Sagopa Kajmer'in seslendirdiği İstakoz adlı parçasının sözleri şöyle meleklersagopakajmeristakozsarkisininsozleri5c57aaeb288e6alt 1549249255 1549249255 sagopakajmeristakozsarkisininsozleri5c57aaeb5bd38sagopakajmeristakozsarkisininsozleri5c57aaeb5bd38sagopakajmeristakozsarkisininsozleri5c57aaeb5bd38 1bölüm rap yunus içine döndü umut ,dışına baktı karışıklık var demirlemek istediğim nemli limanlarda lodos var fokurdayan suda kaynayan kıskaçlar kaynar kazanda ıslık çalıp duran ıstakozlar pek zinde sesim var lakin insafsız kulağı kulaksız canımı ölümlerden çekip almaya bu kuvvet yetersiz dinsin alev arsız,yanık içim alevsiz gördüklerim doğruysa,bu çekip gidiş vedasız benimle yaşlandılar lakin benden önce öldü anılarım şu sudan kabarcıklar ölüm tanıklarım yokki topum tankım ardımdan kaynar su döker kepçeler yanar her yer…her yerim… hepsi gayet farkındalar,ruhum ölüme dalar dalan dalıp gider dalını terkeder yaprak,ölür… sesim artık gidercesine zayıf sirenlerim bağırmaktan aciz ateşle taciz nakarat: ansızın ansızın olup bitiveriyor kabus da rüya da benzer ikisi de geçiyor,ömür gibi,vakit gibi dünya bir efsane bizler öykü bir laf ülkesidir rap,manadan manaya,deryadan deryaya… 2bölüm rap mektubum al,derdimi gör pirimi bul,halini sor er veya geç yollar bir… ah!zaman ahir alametten alamete gider tayin vah dervişim yollar taş fallar abes,işler yaş sallanıyor tepete geçmişin kopardığı onca kesilmiş baş sen ayyaş,ben geçmiş kim bulmuş ? kim ermiş? gönül sualle taştı doldu gassalın biriyle iki kelam dilime hasıl oldu vardı yanıma dedi hayat ,ölüm değin soğuktu medet! dedim ya yargı!…içim dedi kalk kalk kalk!… geceyi yırt ve ileri bak güneşin orda bak!… haydi bir an düşün hayat çetin oldu ecel bilinmez süre,kazanç zaman sakit ceset aldı yolunu bir yol buldum avundum ben en dürüst bildiğim yolu sonuna kadar savundum hasretimin kopmayan iplerine sımsıkı tutundum melankolia’da bir balon bulup uçtum uçup durdum gördümki,kime kime dum dum insanı yurdum sordum neden bu kanunsuzluk yolsuz dostum?