Son Konu

Sagopa Kajmer Kaç Kaçabilirsen Şarkı Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Kaç Kaçabilirsen Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer, şarkı sözleri, 2011, şarkıları, sözleri, ve dahası burada arkadaşlar Sagopa Kajmer'in son albümünün en iyi parçalarından birinin sözlerini paylaşıyorumsagopakajmerkackacabilirsensarkisozleri5c57bb133200fgifalt :cah: Dancing2 :cah: 1549253390 1549253390 sagopakajmerkackacabilirsensarkisozleri5c57bb1336140sagopakajmerkackacabilirsensarkisozleri5c57bb1336140sagopakajmerkackacabilirsensarkisozleri5c57bb1336140 Yine bitmiş Yunus kayıtta Kederli ton ve orta halli kelam O zaman rapime başlamadan herkese selamlama Benim adım Sagopa Kajmer pesimist fena adam Hemen görelim bakalım kim hadım kim madam Minör ve majorlar tartışmaya devam ede dursun Sen ritme kendini kaptır ve teslim et Benden söylemesi kendine her an yet Çünkü hayatın içindekilerinin çoğunun yüzü bed Şu yüzleri pür uyarı seyret Gözlerin koru lakin yastığım hala ıslak Yüzümde benekli çamaşırlarım asık Ne utanç verici ahhh Sadece insan olmakla gelebileceğin tek yer takla Sago konuştukca ağzından dökülür gizlenmiş bakla Doğru bildiğin yanlışları kendine sakla Yürüme ahmakla ve gazla Bu gazla nefretlerini hakla Buraya dek geldim elimde iki pitap iki plakla Çek iğnelerini plaklarına sakla Hey ordaki beğenmediysen benim kanalı zapla Bizde kabul görmez cahilden gelen afra tafra Esefle kınayan enef var ya Harbiden en hoş tayfa Güzellerimle beraber dolar sayfa Nakarat Kaç kaçabilirsen, Hadi koş koşabilirsen, Hadi cay cayabilirsen benden, Uzanır tutarım yakalarım Kolera Tükenmek de var, yenieden açmak da Iltifat yağdırmak da var, haşlamak da Çiçekleri ekmek de, koparmak da Durumu bok etmek de var, derlemek da  

Üst Alt