bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer KüheylanSokaklar Artık Manâsız Birer Dünya Sokaklar Artık Manâsız Birer Dünya Ne Bir Sigara Ne De Bir Kola Kutusu Yukarıda Sis Bulutu Ve Umudu Içeren Kimse Yok Yumuldu Gözüm, Derinden Gelen Ses Boğuk, Tek Başınayım Dünyada Hiç Kadarım, Adımlarım Dek Yaşadım (Yeah) Ayakkabılarımın Aşınan Ayakları Sersefil Vücuduma Kefil Ben Yürüdüm, Tarihim Geçti Çürüdüm, Kendimi Sürüdüm Dün Büyüdüm, Bugün Yarı ölüyüm Aklıma Konuk Olan Görüntülerde Siz Iliklerimi Sıktınız, Ben Gözlerimi Kıstım Ve Tılsım Kalbime Indi Ve Surat Yazıtıma Kazıdım Kollarımda Kalan Izleri, Her Tarafta Içime Attım O Gizleri Gizlerin Odası Derinde Kilitli, Adaletin Sırtı Dönek Yirmi Beş Senelik Beni Gömek Elimde Mezara Kürek (x2) Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek Yirmi Beş Senelik Beni Gömek Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim Yo Hadi Gidelim Ve Beni Gömelim Yolumuz UzunKısa, Bu Kıssada Bir Hisse Yahut Yanında Al Ve Kendini Tokatla Ağlamaklı Sana Sor Ve Öğret Dersini, Kendine Zırhını Giy Ve Savaş Kendinle Ve Barışı Bekle Çatışmalarda Onurunu Koru Ve Sık Tetiği Ve Gururun Katilin Olsun Sen Sana Kıy Uzlaşma Masasında Nöbet Yok Bir Yığın Insan Gördüm Günlükleri Dolabında Sıcacık Saklı, Kendiyle Mektuplaşan Veya Kendiyle Konuşan Dününü Unuttu Hepsi Günler Günlüklere Küstü Veya Jurnal Yazara Kara Kara Önlük Giydi, Son Mektup Kalbine Sıktı Aklı Maçaya Gelen Görüntülerde Çalmıştınız Kalbimi, Kırmıştım Annemi Deha Bir Özür Vahi, Bir Ömür Fani, Ödemem Şiddet Bu Bedeli Ve Ebedi Buruk Döndü Kalbin Bir Selamsız Deşti Kendini, Ben Bendimi Takviye Ve Yardımcı Olmadı, Tek Kaldım Kazıdım Surat Yazıtıma Gerçeği Dostun Adı Var Kendi Yok Ve Cümbür Cemaat Yalnızca Vatandaş Ve Deki HisLer Gerideki Hatalarım Düştüğüm Her Kuyuda Bir Canavar Tanıdım, Korktuğum Zaman Elini Sıktım Ben Bir Anıyım, Yirmi Beş Yıl Kendimle Yaşadım, Yetti (x2) Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek Yirmi Beş Senelik Beni Gömek Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim