Son Konu

Sagopa Kajmer - Kürdan Kollar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Kürdan Kollar Sagopa Kajmer Sigaramın dumanını kıskan, Devran döner durur dayanıklılık lahza, Değil olmasan da saklan Utanmasanda arlan, Ve herzaman bulduğun en küçük ine saklan Nerde çokluk orda haine tokluk,yalnız kal ve aklan ! Melek yanaklarımda,kelek alın yazısı ataklarında Üçgenin Taban Olmayan Kenarı bataklıklarda Ecel konaklarında cefa elimi bırakmamakta Dünüm yarınımı sorgulamakta Bu yüzden kalem sayfanın şakaklarında İnsan Rabbın bebeği,hepsinin toplamı bir sürü Görmesekte başımızda bir çoban derdurur 'yürü' ! Hayat en yakın dostumdur,defalarca yanımda yürür Birgün beni terk etse kemiklerim üzüntüden çürür İnanç bir tarladır,hedefi olanların sürdüğü Tebessüm Etmek bir mükafattır,dertli gözlerin gördüğü Ölüm bir karanlıktır,tüm ışıkların söndüğü Madalyon 2 taraflıdır ,iyi ve kötünün böldüğü Bilgilerimiz siskaybolur batan güneş gibi Us inzivaya çekilir,birgün terk edip gider bizi Sevgi tutuklu bir kral,esaretten bezmiş meğer Aşk bir sığınmacı,göçüp gider bilmez bedel Feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış iki titreyen dudaktan ibaret suratım Destek çağır Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir dokunsalar ağlarım,ağrısı feryat Tahammülsüzüm Dindirir acını elbet bir melek ya Mozole Mırach refah özür dilemeli bana uğramadığı her gün için vurur of etmeli ona vefalı olamadım tek eksiğim şayet buydu yazdıklarımı dinlenecek ışık halkası getiren zehri tadına bakmak gerekir bazen bilki senin elinden derdi anlamakmı yahut bilmemekmi fayda yoksa tek bi şansın olsa fişini çekememekmi menfaat nerde? zorda olsa irade sende baskın her bi hücreme kilit sinirlerimde kazılı nefretimle yıldızlardan birine dokunabildim bu akşam kararsızım esrarengiz gecenin karanlığında o siyahıyla pat diye kör bakar o gözleri ve yolu uzundur apaçık canı yanar acır teni kanı akar siler teri bu kalbi tek kelepçe iki bilekte bir dilekce olsa çehre kansız çevre hezeyan devre hayal kırıklığı hicran kovsa fobileri ve yahut imkan elde git ileri kurtarır bedeni elbet birileri ya Feri kaçmış 2 göz,birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım Yardım çağır Kurtarır bedeni elbet birileri ya Kürdan kollar ağırlığından ezilir,dokunsalar ağlarım ağrısı feryat Tahammülsüzüm Dindirir acını elbet bir melek ya  

Üst Alt