Son Konu

Sagopa Kajmer - Nedense

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Nedense DrFuchs Rap Kederli günleri lirik yapıp beygir yo! Mikrofonum offdan on oldu kaç yo! Sigaram plak çemberimse çabuk yak Düsmanım içime hapis çek bırak Dertlerim kat kat Bugünü bırak bak Dilime kelepçe uymazdı ahmak Damarıma jileti vurdular hangi Bugün mü sorunlarım çözülecek yarı Sorunum baki Çözümüm var ama Kusura bulaşmadan bugun tilki saki Geçmişim var ki bu ufuklara uzanan Geleceğim ümitsiz bir dağ yokuş bayağı Dilimi şüpheler içinde sardılar Fikirlerimi bana dürüst bağırdılar Kalemimle satırlara bulanan bir şairim Bu yolda ben sonsuz sakinim Nerdeyim sessizce bende Yürüyorum aklım eserde Suskunum bugün tekrar bende Dertleri çek birak Chorus Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne vakit vurdun kendini en son Katilim oldum her gece nedense SAGO Rap Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim Nedense biraz gerginim Stresimi yumruklarımı duvara çiviledi Gözlerim kendini saldı Sanırım o an orda değildim 30 dakka öldüm 5 dakika dirildim Gözyaşlarımı yağmur sandım ıslandım Dileklerimle fısıldaştım Kolonyalarla koklaştım Nedense son darbeyi kalbime attım Kendimi 3 yerimden bıçakladım Azami hırs yaptım nedense acımadım Kendimle yeminleştim ve Dişlerimi sıktım Yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım Nedense en çok sigaramı aradım Tek bir kelime edemedim Özür dilerim seni üzmek istemedim En iyisi intihar edeyim dedim,ettim 10 dakikalık hayat molası verdim Yarı cehennette bir serinlik kolası içtim Ve daha sonra ilk uçakla cehenneme indim Nedense en çok istifra etmek istemiştim,senden utandim Kendimle hiç bu değin çetin savaşmamıştım Kendimden köşe bucak kaçtım Yaşama hakkımı sonuna kadar mi kullanmalıyım Tanrım? Döner başım akar yaşım, kar tutar saçım çölde hayratım Duvarlar üzerime geldikçe kendime 10 parmaklı bir surat yaptım Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne vakit vurdun kendini en son Katilim oldun her gece nedense  

Üst Alt