Son Konu

Sagopa Kajmer - Ölüm Benim Doğum Günüm

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Ölüm Benim Doğum Günüm Ölüm benim doğum günüm!!!(4X) Başımda yüzlerce bela Köşeye sıkıştım peşimde düşmanlar korkular kaçmam lüzum Kaba zorlama onlardan tek bir mermi sagopa pa bitirirler işimi Şu Anda boku yedim kafam karmakarışık kurtuluşum vefat etmek suçum doğmak ve korkmak Üstesinden gelemem götüm yemez çete denen köpekler affetmez siker atar adamı Ölüm kokar tek bir şarap parasına hayatın pahasına (ahhhhh) Savaşını sürdür yolun sonu gelene değin öldür Para bu yaşam kafanı kaldır anasını siktiğim koşul sakatttt İki el mermi sesi son nokta İzdüşüm hayat çepeçevre peşimdeler peşimdeler Piçler ölmez abazasızlığın ırzını silahıyla çıkarır bunlarrrr Mıhlanırsın yüzüstü geride ölüm kalır Ah ulanların okunan duaların avantaj etmez Sen bir ölüsündür artık ölüsündür,artık ölüsündür Doğum günün öldüğün gündür,ölüsündür Ölüm benim doğum günüm(6X) Kiralık yaşıyorum kirada nefes alıyorum Öde fiyatını aldığın her nefesin çare yok diğer Yumruklarına bak kendini zor kullanarak Sende benim gibisin biçare Nigga sokak aralarında tek başına Yaptığım her hatanın ağır bedeli vurdu beni Doğrularım yanlışcasına yakaladı beni Arkadaş çekti silahı dost kavramak yanlıştı Silah patladııı İki el ateş sesi Ne dost kaldı ne de nefesi Sonuçta hataların alır canını emer kanını Vampir gibi düş et bir gün arkadaşını Ve hazırla kendini Güvensizlik; çarenin değil olduğu adreste bulmasın seni Orospunun biri yüzünden bile çekilir bu tetik Bir lahza için bile silahların dediği dedik Paralara yenik düşen dostun tanımaz gölgeni Şeytana uyar yenilir tanımaz seni ya da tek bir yanlışında bin içten düşer sıfıra Ne arkadaş kalır ne de başka bir yosmaaaa Teksin sok bunu o bok kafana Köpeksin(köpeek) kendinden başkasına muhtaç olma Öldüğün zaman gözlerini açtığında tekrar başlayacaksın amına koduğumun hayatına Seninde bir doğum günün olacak İşte o süre doğum günün öldüğün gündür,doğum günün öldüğün gündür motherfuckerrrrr Ölüm benim doğum günüm(X10)  

Üst Alt