Son Konu

Sagopa Kajmer - Pavlov'un Köpeği

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Pavlov'un Köpeği Hiçbir güç engel olamamıştı banaVe dilime zincir vurabilir mi kralınız da gelse Sago'nun argolarına takılı kalacak her kulak Tüm yalanların bir giysi giymişVarlığın içimde yılların tuhaflığında seyreden bir adamı önüme koydu Son suçum mu? Son kararım ''gitsin!'' olduHoşçakal dünüm ,kağıt yalanla doldu,önüme kondu Mazilerde kazının gereği yoktuAfacan uyuduBir yudum su hasretiyle yazıyorum bu mektubu Bu zoraki yaptırımların bilinci eledi umudun birini,diğeri nerede bulamaz oldumYıpran kolpa ruhum Anlamımdın ne oldun? Kendi davalarında baskın oldun,elimden seyrelen bir kumsun Sen de tarih oldun,tekerrüründen korkar oldumSon vedanın adını elveda koydum,gözlerimi oydum Motiflerini işledim,yürek adınla benzeyen değer fakat;bildiğim tek şiirsin,anlamın derin,aklımda kal Kör topal hayallerin sonunda gözlerimde bir güneş varDNA larımı ademoğlu bozdu sanırım burda bir sorun var Her halükar da içimi kemiren bir avuntu var,misalli bazı oyunlarım ve körpe bir canım var Yar bana varDile kolay kalbe kuvvet gelen sükunetim darDarmadağan armağanım Karışıklık karmalarındayımKarmakarışıklaşmaktayım,neyseki ayaktayım Ritimler kolondan süzüldükçe ataklardayım,bu Sago bayım,ben Sagopayım NAKARAT (KORO) Sil adımı her yerde yaz kalbine,baş harfi büyük olsun Yeniden küfret ! Geçmişi hadım ettik olmadı Ben suyun oldum bardak dolmadı RAP 2 Kanatlarım olsun istedim ben ama hiç uçamadım,kanadım oldu denedim yerin dibine çakıldım Lakin nedense masalı dinlemiştim,hazmı zordu, çabalamıştım oysa Çıtamı aştıktan sonra boy korkusuyla savaştım Ve Aşkın yokuş noktalarına ulaşabilme lüksü güvene emrindeki Bir dönekle karşılaş ,bilki suçunun avukatı Fazla suçlu tanıdım tümü konusunda haklıydı Umut çocuklarımı bugünlere getirebilmem uzun zaman aldı Ve Berduş halim arbedemde yumruklarımı sıvazladı Kazalardan salim çıktım,kendim yazdım paranoyaklık kitabını Artık hiç mi hiç de hatrın kalmadı,tekmelerdim dağları,kalbime yuvarlandı taşları Gözlerim olan bitenle yüzgöz olalı geçti kısa bir zaman dilimi Elimi koluma bağlayan bu tacizar bu borcu bir şekilde ödemeli Deneyimin adı Sago,aç mı Pavlov'un köpekleri ? Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır Sadakatsizlik intikamla barışırSus, kırıştır! Halin yürek atışlarımı hızlandırmaktadır Ortam paçozunun gözü daim arkandadır,söyle kim babandır ?Elini tutsun ! Rap sapandır hedefi bulsunYenigün uykudan kalktı mahmur gözleri bitkin bitch!  

Üst Alt