Son Konu

Sagopa Kajmer - Pesimist Ep 2

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Pesimist Ep 2 part 1 intro(gemide): offfnabıcaz be kamil?anamız sikildiartık cinayete girdik kazaydı anlatırızhem herif pezevenkmiş, kimse siklemez sen o kadar sansen böylece sanpezevengi öldür, bir ceza; kızı al, iki adam kaçırma; kızı en az iki birey sik, üç ırza tecavüz; her gece esrara takıl, nerden baksan dört içicilik; heriflerin cebinden paraları al, beş gaspbütün bu bokları yedikten daha sonra, polislerin suratına bakıp, kusura bakmayın abi, kaza oldudiyemezsinadamın götünden kan alırlar kamil, kaaannhadi kız orospu, fakat bu ipneler bakireydi diyolarbakire kız nası orospu olur ben anlamadım gittiofff her şey karmakarışık iskeletler diyarında bir et parçasıyım, varımı yoktan aldım gözlerimde kan kırmızı hüzün, hazan fidanın boynu bükük masumluğun sahte evreninde bir yabancı, yüzünde sahte gülücük kim bilir?yanaklarına kondurulan sessiz öpücük, ve geride kalan ıslak bir vefat, yarısı büyük tren yolunda ölümü arayan genç kızın bulamadığı kolaylık incisi kimlere satıldı? avluya bırakılan gelecekleri yarınlarım zebanilere satti, mıknatısla mutluluk arayışları başladı gazeteler onu yazdı, kemikleri sızlayamadı külleri bir avuçtu, üvey annesi diri diri yakmıştı alay konuları, karanlık çöktüğünde ciddiye alındı ölümün 7 katından 2 sevgili kendini attı küçücük simgelerde saklıydı soğuk ölüm yine de 3 gün kasabada karagün ağardı 15 yaşında bir çocuk kayboldu tecavüz cehenneminde, yağan bir kızdı, dağın tepesinde teslim etti ruhunu tanrıya zoraki cennet katında kocasız bir gelin oldu halsiz yaşamakla birlikte bitkin ümitler geldi art arda bitkin beklentilerden ibaretti umut yarınları soyut bir yüz aynada aksederken yüzüne, kimsin demeye dilim varamadı raksedemedim yeniden yenildim eksenimi göremedim kör oldum haksızım vuramadım şakağına baksın âmâ gözlerime perdelerini örtmüş, camlarını kapamış bir yer burası havadar olması için mikrofonunu bırakman koşul gidişat oysa bir sigara sarımına bakar, ben bakımlı şarkılarımsa kusar pesimist umutları, ağzını kapat bu 4 köşeli kâinat parkında kazıklara çakılmış bir ben miyim? salıncakta sallanan bir avuç ümidim elbet düşecektir toprağa karışacaktır güçlük, buluşacaktır buluşlar, ulaşacaktır son suça psikolojik baskılar insanları askıya almış, piç etmiç, 2 paralık huzuru sikip atmış abes bahçelerde çiçekler sulanmış, gözlerim boyanmış yumruklarımı sıkıp, tırnaklarımı kırmışım hırçınlaşmış bir istif insan zımbalanmış yapraklara, gömülmüş topraklara yollanmışlar ordusundaydılar tümü değil artık hiçbiri ne bir gül ne de dikeni yıllanmış bir resim tümü raksedemedim tekrar yenildim dingilimi göremedim âmâ oldum haksızım vuramadım şakağına baksın kör gözlerime outro(gemide): bu dünya iki şeyden yıkılıcakbi binadan, bi de zinadanallah sonumuzu hayır etsinmahşer günü tüm binaları deniz geri istiycek, batan bütün memleketler gibideniz kumu eninde sonunda geri alıcak, çaresi değil bunun part 2 intro(gemide): sıra kimdeydi lan?söndürmüşünüz cigarayıneysenerde kalmıştık? karı soyunmaya başladı, sen de dur dedin heeeben dur dedimtekrar giyindirdimyaklaş dedimben soymaya başladımüzerinde bööle bi kaban var, siyahaltında mı?yırtmaçlı uzun bi etek, yırtmaç buraya kadarkabanı bi çıkardım, böyle üzerinde parlak kumaştan bi gömlek vargömleği çözüyorum böyle, pat, pat, pat, patbi yanlamasına da bööle boynundan öpüyorum afif afifgömleği bi çıkarttım, bi sarıldım tuttum bööletüylerim böyle diken diken oldu, bakmemeler mi?taşşbacağını kaldırdım, yırtmaçtan böööle çıktı bacakdaha pozitif soyamadım bağlı, zart diye verdim ağzına yeahhhhh sagopa k yeahhhhh sagopa k yeahhhhh sagopa k yeahhhhh sagopa k cenabet hocalar vaiz verirken kürsüde düşünmezler yalanlarını inkar edip kılarlar namazlarını daha sonra televizyon aleminde yakalanırlar bir sübyanla abaza öğretmen sakalıyla gıdıklar kaşarı tv'de sagopa, tartışır bu çelişkileri rap mahkemesinde, yargıcı olduğum bu ulu kürsüde söylediğim her içten söze iki kelepçe trt resmi bir makamın varsa ülkede, makarna kesmez mideni, karideslerin vur dibine portakal suyunu amerikadan getirt kızına londradan don postala karını dağ evlerinde sik pompala angusto koy bebenin adını zımbala nüfusa, bayrak direği hongkong'a, okut japonca kaytarsın velet süresiz askerlikten kolayca bu cehennem, pek ama ikiye ayrılmış şekil coğrafyası rap ağdaları çeker dilimdeki kılları sonrasında dilimdeki tüy bitti yalanları depoda stokladığım 1001 çeşitlilik lirik oyunları ve bütün pezevenklere cüzzam zehiri akıtırım 36 pozda anlattığım ülke fotoğrafları görüş uymadı sansara, pazara dek yok mezara postaladım mektuplarımı onlara şarbonları rap ille donattım fiyaka caka sagoname, iki satırda panorama anır ama ses tümdengelim basmayın tarlasındaki tuzağa bas adalenefesini çek has rapin kurdu uyandı bu gece, sago k sago dişi bileyletti kunduz rapin gerisinde fedaisi olduğum rapin müdafasını kim yapar oysa? göt isteyen reel söylemler mi kurtaracak bizleri? yahut çayırdan kovalayan niyet aldığım 12ler mi sikecekler rapi? 2 paralık mc sıfatları mı zırvalayacak hip hop ilmini? suratında meymenet görmediğim, şarkı sözlerinde aradığım bir sevgilim değil!!! papazı kovalarım elimde sevide(?) sarımlı kum torbaları, bir çekimlik ciddiyetin içten kahkahaları ve yatağımdaki yastığın yaşları yer alan sağ kısmı anlatırsa beni bir gün bir yerde, aleme rezil rüsva olmayacağım çünkü içtenim sanma sizdenim kendi hayal dünyasında balık tutan bir fisherman'im aşermeyim, midesi raple batmış hiperaktifim elleri kollarına dolanmış bir dilenciyim, ben herşeyim canavar sofrasında tek bebeğim, sütle beslenen gözlerinde büyüttüğün pireyim, kan emenim damarına zulm edeyim ama, kus içindeki 95 sendromunu 2004'te uyanacak pesimistin bu kara tohumu yeah sagopa k yeah sagopa k yeah sagopa k yeah sagopa k basmayın tarlasındaki tuzağa bas adalenefesini çek has rapin kurdu uyandı bu gece, sago k sago kadınsı bileyletti kuduz rapin arkasından  

Üst Alt