Son Konu

Sagopa Kajmer - Şampiyonu Sıkar Yarış (Skitli)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Şampiyonu Sıkar Yarış (Skitli) skit:::: Siz berbatsınız Kedi boğazlar gibi Siz buna müzik mi diyosunuz Bu oğlan köpek gibi şarkı söylüyor Kim yazdı bu çöpü söylesene Bize söylesen iyi olur Yahut karışmayız! Sago Verse: He,e,ey! Manâsız bardak saki lazım mey Acıklı başa taş at, hadi kır başı ye! Yılgına dalgın deme baygın şey Sıra sıra güzün dizdim peyder pey İçimde yıkıcı fırtınam var usta İçimde mahmusta, virüsler ürüyor fusta Alçak elinde susta, hadim tabanca Yunusta Riyadan tasta Söyle, ne iş bu böyle? Ben güneş, sen gölge Burası yasak alan, adım beygir geriye, girende bozulur denge Hey RAP bu! Burada güneş doymuş Çocuk buna alış , lafla sağlanamaz uzlaşma Battak gocuk karla yağmura karış Benim yaş başını almış Moruk şampiyonu sıkar yarış Dinle! Neyi acep üleşemiyorsun benimle (benle) İşine bakacak gözün değil mu yüzünde? Bak işine! Attığım bombolar patlar üstünde Kolera Verse: Sen bir kedi gördün Tweety Thomas'a kaldı daima 3'ün 1'i ben bir duba gördüm benzeri üstelik kendini beğenmişki Bir çift gözden olur kesin, saldır bana kelli felli indir kendini aşağı bundan böyle ol mukavemetli Sagom o da ney? Acıklakta yine boşbağazı caney karalığı yüzünde dane dane hey günahımı ala ala bitirdiniz oley safını yarıyor hasmın, dinle kurtul, halak olma hey Vurma dizini ven döverim kızını hey bir gün melankolik olursa herkes hiç hayret bey yolumu kesen kervanların zulası olsun önüme mey yol kıldan ine kılıçtan bariz, KOLO bitkin Dinle eey sözünün eri Rapin eri hey Kuvvemira liriklere Rape raffineri hey  

Üst Alt