Sagopa Kajmer Şampiyonu Sıkar Yarış Sago Verse: Hey! Boş bardak saki lazım mey Gözü Yaşlı başa taş beygir, hadi kır başı ye! Yılgına dalgın deme baygın şey Sıra sıra keder dizdim peyder pey İçimde yok edici fırtınam var usta İçimde mapusta, virüsler ürüyor pusta Hain elinde susta, hadim silah Yunusta Riyadan rasta Söyle, ne meslek bu böyle? Ben güneş, sen de gölge Burası yasak alan, adım at geriye doğru, girende bozulur denge Hey RAP bu! Burada güneş doymuş Çocuk buna alış , lafla sağlanamaz uzlaştırma Battal gocuk karla yağmura karış Benim yaş başını almış Mork şampiyonu sıkar yarış Dinle! Neyi acep üleşemiyorsun benimle (benle) İşine bakacak gözün yok mu yüzünde? Bak işine! Attığım bombolar patlar üzerinde Kolera Verse: Sen bir kedi gördün Tweety Thomas'a kaldı her zaman 3'ün 1'i ben bir duba gördüm benzeri dahası kendini beğenmişki Bir çift gözden olur belirli, saldır bana kelli felli indir kendini aşağı artık ol mukavemetli Sagom o da ney? Acıklakta tekrar boşbağazı caney karalığı yüzünde dane dane hey günahımı ala ala bitirdiniz oley safını yarıyor hasmın, dinle kurtul, helak olma hey Vurma dizini ven döverim kızını hey bir gün melankolik olursa herkes hiç şaşırma bey yolumu kesen kervanların zulası olsun önüme mey yol kıldan ine kılıçtan belirgin, KOLO bitmiş Dinle eey sözünün eri Rapin eri hey Kuvvemira liriklere Rape raffineri hey Çabalama boşu boşuna kamarana git saklan Vaktince arlan, hakkınca paklan