Sagopa Kajmer Sitem Depresif Sor duvarlara ve umma sende giden gelmez ,boşu boşuna özleme bir gece birden kafana dank eder tedavi ararsın bıkarsın dardanHer yol kapalı çıkmazlar dayalı bugüne katlet düşünde gördüğün solmuş adamı,ayrım et yarını artık acıma deş yaralarıOnca maske takmış yüzlerin arkasında boş yere matem tuttun bunca dönem al bir kalem çiz hepsini, terk edenleri ve boşa çaba görüş bundan böyle yalnızlık senin kaderin aslen olmadı bak istedin olmadı hislerinin ne önemi kaldı söyle İpi indirimli densizin,yoruma dayalı nefesin boşver bitsin takma kafana herkesi ve kendini düşünme fazla uzayan geceleriKimi vakit hareketlerin dengesiz olabilir kimi zaman da fazla boşsun kimi süre üzülür kimi vakit unutursun unutulduğunu öyleceSatırları karalar ufkunu açarım dününe bakıp yarınını sorarım dersini aldım adımını sayarım kalbine dur der bunalıma sokarım yokladım,bu sefer hakladım gafili tek kalemde sildim attım silemezsen geçmiş anılarını aç sesini yak bu şarkıyı NAKARAT 2x: Yak sende bu şarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreğime sapla ve terk et MOZOLE MİRACH VERSE: Mozo kelamı kulağına küpe olsun,kalbim rüzgara kapılıp dursun serseri kurşun hasmımı bulsun,dostumun kolundan rabbım tutsunSen yol başı ben sonu gördüm ve kalemi dilime dertle bürüdüm ben küstüm yüzüme suretimi karaladım karaya çaldım derde kapıldımKatlet şarkımı affet bu adamı resmet hayatı kasvet bastı ancak yorgunluk bedenime hakimken sen çıka gel çat kapı çal kapımıHakkımı alırım farz et sen ben yokum ve yalnızlığa tokum,göz kapaklarım kapanırken hisset ruhumun yolunda yolcuyumTek emel tek kaide tek çözüm varlık değil asla bunu bilmeli,göz yaşları silmeli,birileri tutup çekmeli kollarımdan sen gibiYaşlanmak mecbur haşlanmaktır kimi zaman darma duman(süre)hislerim harflere can verir yol verir bilirsin vakit nakittirKim derdiki bir gün kaybolacaksın olduğun yerden savrulacaksın sen kendini arar iken kendini boşlukta bulacaksın beyhude kafile yolunda yolcudur dinle mozoyu ömrünü soldur son kere geride kalan bitkin bir siluet yak sende bu şarkımı yak katlet