Son Konu

Sagopa Kajmer Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
01 Ben hayatı oyuncak bile sandım ama yanıldım cunku cocuktum yola cıkmış yeni yolcuydum (Hade Hade Hooy)

02 Forsa bedenim elime hediye her planda ortalıkta pirana duygular (Kole Gibi)

03 Dunya dondu durmaz oldu zordu ferini kesti Tanrı nokta koydu oydu adına kole denen (Kole Gibi)

04 Karda yalın ayakla gezinen onca korpenin ayaklarında bir yaraydı sanki rap karabiber duası (Kole Gibi)

05 Hayat bir damla suyla colde serap gorenin aşkı (Lingulistik)

06 Kalem elimde parca parca haykırır bu kağıda (Lingulistik)

07 Dunya malı ucan halı bin ve de duş bitecek ol emin kurduğun her duş (Al 1'de Burdan Yak)

08 Duvarlar Uzerime geldikce kendime 10 parmaklı bir surat yaptım (Nedense)

09 Ben ne savaşlar verdim kendime bir Rabbim şahit sor ne zaman, vurdum kendimi en son katilim oldum her gece nedense (Nedense)

10 Ezeliyat değil reali rabbani muhim 3 sefil hicvardan yaprağa akar kardan yaşlar hava buz kirpiklerim don tutar (3 Sefil Şair)

11 Anakronik bi kronik rapte tek kalemle muhuru basan o adamın adı bu şakası olmayan bir sert kafiye ****a Sagopa key meydey meydey hey (İcimdeki Şeytanın Ensesindeyim)

12 Caldı zil ve rap ceketini cayıra saldı bil bu şarkı herkesin hissedenler dinlesin (Kambur Kelimat)

13 Ey rapin oğlu gozlerinde yaş duellosu ve koturum oldu ince ruhlar ordusu, son arzusunda anlaşıldı olumun korkusu (Kor Savaşcı)

14 Soyut bir yuz aynada aksederken yuzume kimsin demeye dilim varamadı (Pesimist 2)

15 Bense kalbimin satırlarındaki şu cumle multecileriyle boğuşur haldeyim (Pesimist 3)

16 Bir sabah ve birde akşam oku bu şiiri iki gozumde on sozum (Pesimist 3)

17 Kum kalemde dalga şehiti guneş doğar gozum yanar (Pesimist 3)

18 Yıllatılmış senelerin nobetcileri değil miyiz (Analiz)

19 Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağını ben kestim, katil oldum şirretinden muebbetim hurriyete (Analiz)

20 Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk (Karikatur Komedya)

21 Sonen mumun emanetiydi gozume sanki karanlık, donen şu dunya sanki taş ve biz icinde corbalık (Karikatur Komedya)

22 Katıksız iyiyi bulana dek mi surecek tek devamlılık (Karikatur Komedya)

23 Esefle kınamadır rapim, fasih, dekolte konuşurum, yolumdur onume konulan;yururum,gorurum,soverim,severim (Değişebilir Her An Adres)

24 Ben raperken orada donabilir iliklerin (Değişebilir Her An Adres)

25 Mis kokulu yalanların duş vakti geldi ama evde sular kesik (Değişebilir Her An Adres)

26 Duşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan oğrendim (Maskeli Balo)

27 Birisi acıyı cekti, oteki acıyı servis etti (Uğurla Bahtiyarları)

28 Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim (Uğurla Bahtiyarları)

29 Neyleyim ki guneşi bir gunumde kordeyim (Minimalite)

30 Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parcasıyım, varımı yoktan aldım (İskeletler Diyarında Bir Et Parcası)

31 Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi (Bir Pesimistin Gozyaşları)

32 Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir (Bir Pesimistin Gozyaşları)

33 Makam arabalarına yol ver gecsin, emri vaki olmuş her yolcu (Didaktik Kitaplar)

34 Emre dayalı yamalı jon hayatlar icerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)

35 Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gonlum doysun ahali (Ufle Guneşi Sonsun)

36 Son soze gerek yok, ilk sozun faili mechul, kulların arifi rapi serdi onune rehine kaldı cumlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz (Rap Gafil)

37 Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak duştu bu yola tek yuzu catlak (Rap Gafil)

38 Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hicbiri tek yabancı bendim evde ve bir yalancı mumdu doğan guneş (24)

39 Sagopa yuz bela tadında komutan ve karavebada,tek safhada yoluna duz gider bu pesimist hardrhymer (Etki Tepki)

40 Duvarda cerceveydi yaşanan anılar, bir tebessum etse goz dolar, taşar sular ve ruhumu sel basar ve kalbimde bir kucuk cocuk yaşar (Etki Tepki)

41 Cekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve ac paketleri, icine sevgi koydum (Propertions)

42 İstanbulumda solurum,Samsun toprağım, kanımda hiphopım,raple doğanım ben Sago Key (Yokluk İcinde Varlık Ceksem)

43 Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin (Romantizma)

44 Gozlerimde bir filimsin, goz cukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin, bende ninninim, uyu (Bebeğim Oldu)

45 Suretim şarap misali eskidikce değeri arttı (Vasiyet)

46 Rapimtraksın,sen reel değilsin (Vasiyet)

47 Benim kalemi bir kişi yıktı,kalemimi kırdı, sozlukte sevgiliydi anlamı (Leyli)

48 Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar oz (Rak Benadam)

49 Okyanuslar murekkebim ağaclarsa kalemim benim (Batıl Rhyme)

50 İnecek var,durdurun Dunya'yı (Sagopa Yaşlı Planet)

51 Beni sevmek icin programlanma,devrelerini yakarım (Kendime Sarılır Donarım)

52 Sagopa Key: Rapte ic karartan ilk buluş (Anektod)

53 Darmadağın armağanım kaos karmalarındayım karmakarışıklaşmaktayım (Pavlov'un Kopeği)

54 Tekmelerdim dağları kalbime yuvarlandı taşları (Pavlov'un Kopeği)

55 Varlık ruhu terkeder,gozun gozumden ayrılınca,bendeki aşk altın misali,ağırlığınca (Baytar)

56 Bu devranın binlerce sevgi muşterisinden biriyim (Baytar)

57 Dertle anlaş deva bul,uzuntu kalbi somurur (Baytar)

58 Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama cakılmadım (Sansur Perdesi)

59 Kufur etmektense bırak Sago sayfa boş kalsın (Şikayetname)

60 Gulmek bir mukafattır, ağlayan gozlerin gorduğu (Kurdan Kollar)

61 Aşk bir multeci, gocup gider, bilmez değer (Kurdan Kollar)

62 Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)

63 Kendine gelmek icin hergun en az bir kere bir dizemi oku (Dil Yaratmakta En Asil Silahlarını)

64 Sokuğune yap yama yamyam budala (Trakonya)

65 Zulum taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi (Soğuk Kuvet)

66 Gozler sozlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah cekti (Soğuk Kuvet)

67 Sensiz gecen gunlerin kazası yok be sevgili (Soğuk Kuvet)

68 Hepinizin Sago bilgisi yetersiz vitaminlerimle bugunlere geldiniz (Pesimist 3)

69 Emre dayalı yamalı jon hayatlar icerisinde itaatin emanetindeyiz biz, biz kimiz (Manzumu Mazlum Dinledi)

70 Yağmur sakladı gozyaşlarımı kopya kalplere damladı damlam (Kopya Kalpler)

Üst Alt