Sagopa Kajmer Süper Sperm velhasil rapin oglu gecimsiz hakkimda bildikleriniz bicimsiz bilemem niçin yapitlariniz celimsiz densiz basliklara açıklama boşboğaz hepinizin sago bilgisi yetkisiz vitaminlerimle bugunlere geldiniz bassline'i kulagina bas bu adam isi rast getirir has rapin enjektesi damarina copypaste shit, git kapi kapi yardim dilen it, pesimist beat bu benim batılrhyme icin şairi yunus yaşli gezegen bul bit, parmaklarini getir kalemine saril agla rap bebegimdir tam 7 yasinda miz mizlarinizi kalbime zimbaladigi hizla gurur icin tecavuzcu basi isteyin disslerimden penisilin aşisi ben deniz hazirladim asi, kap kasigi ac isen doyursun mideni rapin ele basi, hesaplı poliklanik dondan sik firlarcasina dinamik olmanin anlami cekim eksikligi suphe yok bana hiphop'in hissedarini goster (goster) 23 nisan siirlerinizi kendinize seslenin kargayi besleyin kartala kafa tutsun dissleri rafa kaldirin baris olsun ukala kelaynak kusuna lirik at,mık olsun sattigin dostuna ozrun olum olsun tutulamayanlar yeter oysa yemin olsun (yemin et) aklimin odalari kinle dolsun sago olsun sagoya sagolanan beyinler defolsun kötü niyet bana bu yeter akitilan onca ter beter eder olumden kederle paylas bedelle kaynas nedeni bilmedigim soguk savas buzlarinizla haslamakta beyin hucrelerim yavsamakta super sperm mista sago logo hiphop altina imza bitch numay isgal isgale gerek duymadi hic ben raperken bosalirim pic x2 kolera sirrimin biri benim sanirim bu denli kayda değer nedenli zorunlu alın yazısı hassasiyeti hop diye gülüsleri sıcaktı karsıya fotokopi yüzleri sanmış roof ufak akçe rappin havası kaçtı kaç defa çınlar sağ kulağım kirişte kirişten kirişi kırda kaç kaçan collection fakat ruh halim edepli nedemeli dert dikkatli sert kötekte tek sebepde silerim hadi gel kolera sözüne gelinsin biri çıksın biri söylesin vezir şahı talan etsin kralı kırışsın bu asaleti sarsılsın kılıcı kırılsın vahşeti yazsın lakin bu benim sözüme iştirak köprü sırat körpe suratlarında her mevsim çakal ordular çocuk da yanar söyleyin asayişmi berkemal? sagopa kajmer gordugum filmin adi cehalet atesi muhalefetse yarim olsun ceyrek nakabul mazarraat bilegi bukemedi buklum boyunlar onunu mu goremedi? sago rapin en kalin ansiklopedisi ac sayfalarimi kari$tir belliki adabini ustura cellat bu hayat edebini yapma tasi berhayatla ta$$ak olmaz evlat bu mulakat sakatat gibidir (igrenc) ve geveze takla at, yerine gelsin beynin cocuklarinizi muziklerimle besleyin ara sıra istemeden disslerim gergin, hicvin tanrisi sago k vitamin sen misin? konu$ma sukut et adam bilemesin 94'un kokmu$ gangaster rapiyle 10 yıl geriye mi ta$iycan lan bizi sahte dumbul, hayat nedir senin icin elindeki bicakla anca ekmek kesersin yalan nefersin mikron yere hizla devrilsin oysa$ilik geli$sin, beni dissleyen dilini e$$ilave arisi siksin super sperm mista sago logo hiphop altina imza bitch numay isgal isgale lüzum duymadi hic ben raperken bosalirim pic x2