bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Tek Kanatlı Kuş (feat Mt) Şiddet aynası Derinlerinde gizli gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş Ayaklanma kalbim içimdeki savaş yavaş yavaş karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı güzel Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı MT verse 1: Sende bende döndü dünya her günümü bir cefa Aç gözünü bir riya Yaşarken oynadığın her filmde sen kurtlar vadisi kahramanı Gerçekler gevşemiş güya her kördüğümde gördüğüm aynı sahnelerden ibaret Benzeri tekrarını seyredip sıkıldığım ilkokul filmlerinde devamını bildiğim oyuncak savaşlar misali iyiyi öldürdüler izlediğim her filmde Her karede hipnoz tüketiciyi aldatma rolünde pamuk eller cepte Direniş yağmur duası gücüyle baş kaldırdı netice sıfır Bir lider var sanıldı, netice sıfır Promosyon ve magazinde örnek alınanlar sanatkâr rolünde manâsız beyinleri yıkama hevesinde Dur diyene dur diyen fazla bu sistemde sisteme uymayan sürünme mecburiyetinde, netice sıfır Derinlerinde gizli gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş Isyan kalbim içimdeki savaş ağır ağır karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı güzel Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı MT verse 2: Kördü beyinler primetime hevesli yarışmalar göre kirletildi bu ülkede Popstar adaylarından kaçı 3 sene sonra karnını müzikle doyurabilecek fakat Eğitimini bırakıp sanal ütopyalarda koşsun Bırak coşsun seni dinleyen 2 yıl daha sonra adını unutsun Savursun albümünü bir kenara kızgınca kussun Dursun desin bir köşesinde etrafa süsleme olsun Yalanların içinde birinci olan kahraman Önce sen uyan sonra pembelere boyanıp gerçek diye sunulan dünyanda pastayı yiyen kim düşün cevabı kendine ver Kumandaların kimin elinde ve kimlerin söylediklerini gerçekleştirmek zorundasın Özgürlüğün var mı, gelecekte elinden tutacak olan aklın boyutu ne Yoksa bir kümeste yaşamak mı bir tavuğu cezbetme ? Derinlerinde gizli gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş Isyan kalbim içimdeki savaş yavaşça karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı hoş Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı Sagopa verse: Yaşlı taş çocuk 28 arifesi 50 yıllık hikmet sahibi Afet akşamında çokça hayal etti Grev konağındaki iç savaşta sessizce bir hayaletti Yaşadığım tenhalık felaketti İç organlarımı kor bir kurşun deşti Onlar bana küfretti bense orada dua ettim Yerle birdim, yüzlerinizden kopya çekerek en iyi resmi ben çizdim Artı çizikti bileklerim ve Resimlerinizi gördükçe tohumlarınızdan nefret edilen şey ettim Tadı nasıldı gazapla çürüyen üzümlerin Tek kanatlı bir kuşun ufak pireyle dalaşında hakemdim Kırmızı kartı kendime verdim ve oracıktan ayrılıp tebessümümle hilekar bir iblisin anlayışsız gamzelerine kırampı işledim Ebeveynlerime göre ben hep aferindim Yüksek ökçeden topukla çölde engerekler ezdim Derinlerinde saklı gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir acele Ayaklanma kalbim içimdeki savaş yavaş yavaş karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı hoş Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı