bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Toplamam Yerde Kalır Kırıntıların MozOLE Savasi ürkek izleyen bir kargasin sen Ve maddiyatci kaygilara bir çözümse rap hitaben Damaklarimda donuk odada kalmissa geceden Bilki yanindaydi muz kokulu rapper Benzeri rapte 10 yas alti beyinlerdesin Kiminlesin bu yolda soyle kimle dalasa gidersin Kes sesini, kulakta disstortionun nedeni Ve sozlerinin bedeli bu kuvvet mira kalıcı Galibi emin bu duellonun Diss coplugunde pislik istiyorsan Mozoo kabusun Sonun sahte plaka konunki uyuduruksa kesit Bilki rolün yanlizca panalorunda Kafanda cok cesitli fitneler fesatlik adamin kanina isler Zevzekler keke kekeler bu bahcelerde taklit sozler igneler Kuvvetmira harp okulundan cikti en baba rapler ZET Yaptigin sey sanat mi Agzina lolipopu alarak Para galip gelmek ugruna Ceyhunun kucaginda gordum seni kendi shovunda Metaforlarinin anaforunda kacak elektirik kullandin Hizli konuscam dissci olcam derken Ne diceni sasirdin alkolikle � Ne oldu? Ozur dilemeye alistin Kasindin kolay sözlere kaçistin Filozofiye el attin Anlamini bilmeden Metafizikten iddia actin Onun bunun hareketlerini calip sahnede tiyatro yaptin Hepsini gectim sen yanlis insanlara bok attin Yazamadigin rhymeleri dinlemek agrina mi gitti lan(biich) Techno trans bi muzik turu Kimdi burcu burcu rap yapan Pardon Sen degil miydin askerdeki arkadasini satan?? Her verdigi röportajda kralim diye götü kilic kalkan Acik secik ol biraz carpitma kelimelerini ke kee Kufur suratina pek yakismadi Ah bitirdin kendini KoleraSaGo SITEM MOZORAFFINI kirdi kalemini Zor mira Karargahinda gerceklestiririm eylemimi SITEM Yapilan eylem cok komikti Gulduk gectik haline Gel de misafir ol bahceme Beat verecem sahtene Ayben mi rapci oldu bilmem pardon abi Rapini oncelerde pusd mix duydum benzeri Sahi taklit ettin sende buralara geldin (kizim) Disslerin basit kacardi her seferde soyledimbenn Gozledim yalanlari sahtekar yarinlara Lolipop yalamak senin isin Alistik artik bunlara Namelerdi inleyen kafanda Bas ucunda nefretin kacakti duygularsa cok kirikti(yaa) Guclu gordun Kendini (sen) Fakat cok bitiktin (sen) Roka vermis beatini Hadi ya cok komiksin (sen) Kaygilar yazildi kac kez Icimde sakli nefretim 5 yıl kolaydi gozumde söndü degerin(fooss) Ozverinle yazdim her bir cumlemi cok kolaydi Gucumu ondan aldim Kuvvetim Miraydi SaGoNaKARaT Denge sagla dusunur ucurum oldurur Ve kelle koydu yoluna seytan basini dondurur Ve saf niyetli somururur Vez vas Mumunu sondurur cakallarin da gozu de kordur cok sekerdi Raplerinde dis curur Denge sagla dusunur ucurum oldurur Ve kelle koydu yoluna seytan basini dondurur Ve saf niyetli somururur Vez vas Mumunu sondurur cakallarin da gozu de kordur cok sekerdi Raplerinde dis curur Ne olacak ya ya yaa yarininnn Isminin bir hasminin Toplaman yerde kalir kirintin RAFFINE Seni sen yapana odedin Son kirani Ve ayni hep anlami bos cumlelerin kimin tarzi (senin mi?) Halkin talebi açlık uzerine yazdigin sozlerinde para mi arzun Bos geri vokalin dahto kara Yikilir 7 katli yapı Nedir bu sendeki hinc? Bos sagli tekrar tek nefesle siç Yada kir kicini kaldiran zaman asimi Gercekleri beynine sok da sasirt kalin kafanini (patlat) Kimlerin eline dusmus can cekismekte iyi kotu kavrami Ve yaptigin isin anlami kalmadi ettigim en agir kufurler yuzune sakli Kani bozuk seni Kurbaga suratli(vak vak) Celiski satti baris diyen yayvan agizini yirtmali Bir capan oglu sen mi ciktin memlekette at suratli Bu assaglik duygusuna nasil alisabildin Bu kasarlik olgusunu bünyende nasil tasiyabildin Bence sen rapine aldigin elektrik kablosu bagla (tak fisi) Agla burasi baskı mira cebinde kirik ayna (dikkat ele batmasin) Sen misali su anda sen misali aglamali sen su anda Kin gider comak biler ben bu anda KoLeRa Bir yerini mi kestin acaba,güzel koku gibi hiyar koktuda, sahnede sözleri unuttun,agdasiz bacaklarinla Salaga yatma lan,götürecektin Tugçe'yi,olmasaydi ot kokan, ah ne farkeder ki,çaldi zaten seni bir hanimdan Lütfen israr etme artik,ögretemem sana rapi,çekistirme kolumdan,alin lan sunu basimdan(yetr) nursuz anmasin veliyi,içinde fitne olan garib,burasi sirri imtihan,tek hükümran Bilgin in cahil kardesi,kisaca Miss Karışık, doğrusu sen eskidendin,kul gözünde oldun ex salla kafana baltayi oyna evinde GoldenAxe ekle süte olur derhal,kalorisiz bir cornflakes Sen benim miy miy rapime,kes de kafani kurban et Rap senin neyine kiz,gel de Karantina mi tavaf et, içinde yanar küfrettigin,Hak asiklari dikkat et, kula acımasızlık,Rabba küfür,sonun adin tövbe et 7 sene topa tuttugun Kolera,hem de hiç tanismadan, bu ne öfke bu ne celal,elimi dahi sikmadan, BPG 2004 rahmet diler uyan lan, kimdi 2005 te para için,kemik sizlatan? Koyayim senin yazacagin lirige 2 adet has kafiye, yüzün kara,için fesat,prim verdim zilline Nenen misal versin yandan ipi sarkan takkene, cehennem olsun her 2 kâinat,küfür ettin Rabbime KoLoNaKaRaT Senin neyine Neyzen? Neyzen bilir isi,ates yakmaz Ibrahim i Sonun adin olacak,tut kendini, seytanlik lugatte bas çekme egilimiX3 SaGoPa Elinden tutmasaydi elim Bosborusdan atlayacaktin Koseye cekilip yaktigin osurunun aleviyle yanacaktin Gurbet elde Allahima Kufredip Ele elini actin Ne Yazikki bir plak doymuş mu için kicini ( ?) sattin Rapin stari kaydi bundan iyi cevap Samda kayisi iremin bahcesinde guller acti Cekic kafana Cakti Hayatta bir kez durust olun Taktir bilmez insan domuz Nobetteyken de dinamiti atesler Yunus Ozyavuz Yarattin Kabusu Kirtlettin mahrem namusu Actirdin ya kutunu soylettin su Yunus'u Diss piriyle asik atarsan verilir hicvin Kursu Unutma Bilgin aks Fazla kurcalarsan Yikilir sago nun tabusu veaa Allah iyiligini versin kader cezani kesmesin Güç mira Kalem harp okulundan kovulan birincil emeklisin En canizim da sahnelerde keke filex halindesin Unuttugun tum sozlerini Tanri sana geri versin Birincil basinda kufredersin sonradan kan kardesim dersin Ne is? En yakin zamanda bir psikologa gorunmelisin Baris degil savasla sahnelerdesin bebeksin Hayatta karsima cikan en zavalli doneksin Zor mira uzerine yakisani giymektir Yakismayani def etmek hobilerimden Bu ben demektir Benimle sidik yarisi yapan anca kektir Bilirsiniz sessiz attin ciftesi deve teper oysa pektir Dunyanin en iyi produktorlerinden Mic check Selamlama eder Gecmisine kufreden tarihi acimazdir kolay siler Ikinci sarkim benim icin olacaksa kulaga varmadan duser KALBIM ESKI DOSTA KÜSER BU DISS BURDA BITERR!!