Son Konu

Sagopa Kajmer - Tövbelerim Hasarlı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Tövbelerim Hasarlı Kadranımda döndü mazaret ve akrebim bu saati gösterince bastı ölüme tek bir mermi doğru vuruldu gözlerim görüntülerde sancı var tedirgin ekledin ansızım pozumda resmen çağrılarda bekledim umudu söndü her alev misali ırk ördüğüm bu hürmet öldü rhyme sa girdi kanıma bak dedi lyricse sende bil yaz stille uysun kalıba al şu gardı çak bi ferde değil şekerli bir yaşam dibinde kaygı beslenirdin nerde mutlu olsak(ama) çökerdi benliğim(çök çök) düş yakamdan ihtiyaçlar önüme sunmayın bu zalim hakkı verdi tanrı yokladı inancı bende inleme tut tut tutmalıydım önceden bu aşka birli (hadi) kendini boğazzla fermanınla yak yık yık duygular iyi kalpli pek kurak benim dilimde ruhi girdabında söndü her bir yargı Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım gizli kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı Nedense beklenenlere firara hamile o ülkü çare değil ve name yokluğunda satırlı bohçan ellerim dudakta okunmuş her bi cümlenin de mimarıydı kalbim akla sunduğum palavramıydı? nerede beklenen cevaplar ecelle randevum var merhamet merhem olarak akla bıraktığım birşey var elvadalar benzeri beni de yokluyorlar anlıyorlar amma taş misali duymuyorlar istila hayata barışın anlamıyla bakamamak ki elvada bu cana cananında arayı bulamamak ve istifa vakit güzergâhında güya bir durak ulan bunak kaçıncı sorgu kalbim orda açta bak bir nokta koyalım her bir nükte sonuna dikte ederek haklısın lakin bitti terkedilmiş her umuda ruhum dilenci rolüne girdi(gir) bekletildi sık sık isteğim hazır belirli rapim kirası kalemimin Adalet haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı  

Üst Alt