Son Konu

Sagopa Kajmer - Yaşananlar Var

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sagopa Kajmer Yaşananlar Var Verse 1 Boşa değil anlatılanlar, yaşananlar var, aklım uçtu Sazlığımda kamışlar ağlar, kimse suçlu değil Gürültüsüz yürürüm, tanrım yaratmışki eşsizim, bu ben Senin için yazdım kaynağım bilinmezki maziden Vurdukları dek yaram var gerisi vurmaktan kaynaklanıyor Bu cadde beni boğuyor Içten yanlış seçmiyor İçindeyim ve çıkmak içimden hiç geçmiyor Tanrım yazmış bizler oynuyor ve şeytan hiç doymuyor Birileri var, rahat güçleri var Karanlıklar Elleri kanlı zanlılar, hedefleri içimdeki şarkılar Hadi bize bi rap yap çocuğum tarzı teyze terimleri Dayatılanları yaşamaktan bıktım bundan böyle vurun beni Yarından sonrası ayrı olmalı, eskilerim ölemli Aslolan şudur ama, iyi bakarsan iyidir, kötü bakarsan kötü Bu varlık yoktur artık saplandığım yer bataklık Ya çocuk elde etmek zordu yada bizler birer aptaldık Gülmekten çok katıldık Bir gemicesine dipte batıktık Tüm husuzlar toplandık Acep nedendi bu sıkıfık Zındıkların kafası kırılsın gibi fındık Bakışın hoş fakat bakışım alık Biliyorum anlamadın şu lahza herşey karmakarışık Nakarat Sana bi soru; neden gözlerim buharlı, en içten şarkım hemde en duygulu, bu kalbim uyku sersemi Sana bi soru; niçin küskünüm hayata, en karanlık benim ama hemde bayat, boşboğaz sarfiyatta Verse 2 Yaşandı bitti dediklerimin anısı bille yetti, o yekti Ben ağlamam, kaderim ağlasın yeter ucu banada değer Ey kader bilmecelerin benim içinse eğer sevmem onları Çözmem için 23 saniye ver oda içindir en zorları Bazen hüzün basar 2 bira değil eder derdi keser Geçtiğim yollar geçer aklımdan, sonra geçer Keskin gözlüm kalbim benim aşkı iyi seçer Ecel kapımı çalar, açınca görür beni vazgecer Gelişmek fikri yoktu aklımda bundan 10 yıl önce Nerden bilemilirdim hayat zormuş 10 yıl daha sonra Aralıksız koşar gülerdim ben bundan 10 yıl önce Ne olacağı bilinmez akar zaman 10 sene daha sonra Yüzlerce bilinen, onlarca dost ve bir dostum var Güya hakiki güya masal desem bölünmez ki sayı asal Eylemim na hukuki İçim müzik arar rap olur Yüzlerce şıktan birini seçmişim o dürüst gerisi yanlış karar  

Üst Alt