bilgiliadam
Yeni Üye
Sagopa Kajmer Yaslı Planet RAP 1 Direnmek en zor eylem Şiddet durumlar için ayırdı insan her zaman bilinmiş bir söylem kenara Dinlemek avantaj etmez sağıra zaten Bir kör olsan,yirmi seneni böyle yaşasan Yirmi birde tanrı gözünü açsa,''nerdeyim ?'' ve ''kim bu şahsiyetler ?'' deyip bocalamaz mısın ? Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın ? Haklısın,bireyler bir çaput çevresinde beleş yanar döner Kim bu albüme beş kuruş öder ? Kim satar beni ve emeklerimi kim satır alır sokaklardaki kaçak tereklerden ? Yargısız bir infazım,sızım yakar canım Rapim kalmasın uygun bir damla kan kalıntın Bırakın etmeyin ucuz maksat,sonucu pahalı patlayan diet Anlat onlara;bu memleket abes sepet Yetmemekte ihtiyaçlarım,badtrip'e giderayak set çekerim ardıma Inkar oyum genel ''check'' et Keramet sözlerimde gizlenen velet Tavzif et ! Sarma bir meret ve mikrofonuma hasret ellerim Rapim meserret ve SaGoPa ihtiyar planet Akla hizmet et ve akla sakla bakımlı bakla servis et ! Yetmemek de cümleler,durma acele et ! gözaltı altı kalmasın Şiir,beceri diplomalarım oldu,suretime hafif gülümseme doldu peşine düşüp takip et ! Rahata kondu her felaket RAP 2 Şuur da tamtakırkurubakır Ve ben çıkardım içime gizliden giren yabancıyı Tek kolumda adımı sakladım,açık saçık darbe aldım Dakikalarca iğnelerden sızladım,saatlerime anlam kattım Anımsa yoluma koyduğum bir canımsa,saklamam yarımsa Ruhu şad olan Sagoysa,son istek bir fatihaysa Tanrımın saraylarından al ödünç ve bende kalsın son kırpıntı Sevaplarım günahlarımla sevişir halde Mubah mülakatlarım,takıp içimi yer oldum Fazla saplantı şutladım,o tek somuttu ben soyutladım Bir yanlışı iki kere afladım,üç etti elvedaladım Her sabah güneşle uyanıp yağmur özledim Birçok zaman bir fırtınayla titredim Ben bulutlarımda bir melekle karşılaştım ,çok güzeldi aşık olamadım Barışık halde karmakarışık hislerimden yorgan yaptım Gece yatarken üzerime örttüm yalnızlığımı,kapandım Aşkımın gözyaşları deniz,içinde Yunus balıkları,ne süre duracak bilmem kafamın dönme dolapları İnecek var,durdurun dünyayı !