Aynalarda Buğulu Yuzumu Goremez Oldum, Ve iyimserlik Mateminde Sari Gul Tuttum
Biz Dunden Olma Yarına Varma Garibeyiz
Yalnızlık Omrum Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı; Onunla Şimdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Gune iki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz, Cok Yorgunuz, Cok Yorgunuz…
Yastık altı masallarıyla uyuya kaldı her cocukluk, nobete kaldı kor burukluk, sabaha ruştu aaa karanlık, hazlar ormanında dev sazlar, notaya doktu duşunu, sayıkladın kesin!…
Ve annen ekini tuttu gecti yavrum elimi tutşşşşşşhhhh mommy listen
Sabah yumruk konuşur, gecelerimde silahın notaları
Ben yarındım ancak aldınız elimden bugunumu kimliğimden utanır oldum, Turkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3′lu cevirir senolumkalım!
Cekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum, al ve ac paketleri, icine sevgi koydum, arada sıkışan nefretimde cabası
Vefalı bekleyişler, zamana kustu tum bu bekciler, isyan etti sevgiler, direnişte nefretim
Gunlerim ağlak sabrın sonu selamete varsa da faydası yok, gozlerim sağanak varsın sozum olsun gulucuk merhamet olmasın, defterim sığınak yazdıklarım ayrılık damarında kan bitmiş gunlerim ağlak sağlıcakla kal benden uzak dur yakın olma
Cocukluk naftalinle gizli hatıralar sarı benizli kim kerizdi? Belki aklım bir denizdi ben boğuldum
Kalbi hacize verdim oysa borclu sendin
Bir bahaneden ibaret terk ediş
Canımı yolda buldum, tuttum kolundan evine soktum
Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek cıkarmadım
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan ciklet oldum
Ve ben butundum yarımı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus anlamak kolaysa bak bi gozumun icine !…
Kaybettiğim gulucuğu gul demeti halinde koymuşlar oysaki suratıma gomulu parmak izlerin omuzlarımda gozlerimde bir filmsin Goz cukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin
bende ninninim uyu…
Bilmecelere ısınamadım hele de senle ilgiliyse sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldı
Tarihin sayfa aralarına kırmızı gulumu coktan koydum
Suretim şarap misali, eskidikce değeri arttı
Anonim oldu haykırışlarımBu abi yerle cok sevişti duşmek hic ayıp değil, kalkmasını bil!… ve acele et şu gozyaşını sil!…
Takma kendimden can sıkıntım, onceden beridir bir olum takıntım Bunu da yuzume vurmasınlar sade evde yuzum asık, dışarda sempatik takıldım
Benim kalemimi bir kişi yıktı, kalemimi kirdi sozlukte sevgiliydi anlamı
İcimdeki sultanın yuzunu gormek ister gozlerim
Rab’la arana giren şifreyi coz
Dayanmak en zor eylem
Duymak fayda etmez sağıra zaten
Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın?
Aşkımın gozyaşları deniz, icinde Yunus balıkları, ne zaman duracak bilmem kafamın donme dolapları
İnecek var,durdurun dunyayı !…
Sahip olamadıklarının peşine kac kez takıldı duşuncen?
Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık
Beni sevmek icin programlanma, devrelerini yakarım
Unutma kurşun her gulumsediğinde bir kalp ağlatır, Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır
Telefon caldı ne yazıkki iyi niyetlerimi meşgule verdim