S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Tem 2024 #1 Sarı Kız Pankek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 3 yemek kaşığı şeker Sarı Kız Pankek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mis üzere kokusuyla kahvaltıların vazgeçilmezi tanım geliyor;. Harç karma kabımızı alıyoruz içine yumurtamızı, sıvı yağını, şekeri ve sütü ekleyip çırpıyoruz. Daha sonra unumuzu, kabartma tozunu ve vanilyamızı ekleyip tekrar çırpıyoruz. Hazır olan pankek harcımızı tavamıza ölçülü biçimde döküp kısık ateşte artlı önlü pişiriyoruz. Katiyetle tavanıza yapışmayacak. Bu süreci hamur harcımız bitene kadar yapıyoruz. Bittikten sonra servise hazır. Afiyet olsun…. ( ben pankek tavası kullandım ve yağlamadım ). Sarı Kız Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sarı Kız Pankek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 3 yemek kaşığı şeker Sarı Kız Pankek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Mis üzere kokusuyla kahvaltıların vazgeçilmezi tanım geliyor;. Harç karma kabımızı alıyoruz içine yumurtamızı, sıvı yağını, şekeri ve sütü ekleyip çırpıyoruz. Daha sonra unumuzu, kabartma tozunu ve vanilyamızı ekleyip tekrar çırpıyoruz. Hazır olan pankek harcımızı tavamıza ölçülü biçimde döküp kısık ateşte artlı önlü pişiriyoruz. Katiyetle tavanıza yapışmayacak. Bu süreci hamur harcımız bitene kadar yapıyoruz. Bittikten sonra servise hazır. Afiyet olsun…. ( ben pankek tavası kullandım ve yağlamadım ). Sarı Kız Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı