M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller 1 buçuk su bardağı iri bulgur 1 buçuk su bardağı garnitür 1 adet tavuk suyu tablet 1 çay kaşığı tuz 3 su bardağı su 2 yemek kaşığı tereyağı Biraz sıvı yağ Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Sıvı yağ ile bulgur kavuralım. Sonra 3 su bardağı kaynamış su ekledim. Üzerine garnitür, tavuk suyu, tablet, tuzunu ekleyip karıştırdım. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirdim.
Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller 1 buçuk su bardağı iri bulgur 1 buçuk su bardağı garnitür 1 adet tavuk suyu tablet 1 çay kaşığı tuz 3 su bardağı su 2 yemek kaşığı tereyağı Biraz sıvı yağ Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Sıvı yağ ile bulgur kavuralım. Sonra 3 su bardağı kaynamış su ekledim. Üzerine garnitür, tavuk suyu, tablet, tuzunu ekleyip karıştırdım. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirdim.