G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 13 Eyl 2024 #1 Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı bulgur 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet soğan 1 diş sarımsak 1 adet kapya biber 1 adet sivri biber 1 su bardağı domates konservesi yoksa 3- 4 adet domates 1 yemek kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 er yaralı kaşığı karabiber, kırmızı pul biber Tuz Sıcak su Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı, sarımsağı yağda kavuralım. İçerisine patates ,kabağı biberleri ek edelim güzelce kavurmaya devam edelim. Ardından salçamızı ekleyelim, salça da kavrulduktan sonra domates konservemizi de ekleyelim. Sebzeler kavrulduktan sonra bulgur ve baharatları ek edelim. Bir kaç dakika kavrulan bulgurumuza suyumuzu ve tuzu da ek ederek kısık ateşte pişirelim. Ben biraz sulu sevdiğimden çok hafif sulu bırakıyorum bu tercihe kalmış. Yanında cacık ve yufka ekmek ile on numara bir yemek oluyor deneyen herkese afiyetler olsun Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı bulgur 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet soğan 1 diş sarımsak 1 adet kapya biber 1 adet sivri biber 1 su bardağı domates konservesi yoksa 3- 4 adet domates 1 yemek kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 er yaralı kaşığı karabiber, kırmızı pul biber Tuz Sıcak su Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanı, sarımsağı yağda kavuralım. İçerisine patates ,kabağı biberleri ek edelim güzelce kavurmaya devam edelim. Ardından salçamızı ekleyelim, salça da kavrulduktan sonra domates konservemizi de ekleyelim. Sebzeler kavrulduktan sonra bulgur ve baharatları ek edelim. Bir kaç dakika kavrulan bulgurumuza suyumuzu ve tuzu da ek ederek kısık ateşte pişirelim. Ben biraz sulu sevdiğimden çok hafif sulu bırakıyorum bu tercihe kalmış. Yanında cacık ve yufka ekmek ile on numara bir yemek oluyor deneyen herkese afiyetler olsun Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı