Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği kasten Ama yine de bir umut taşıyorum Olur Ya seven sevilir diye
Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır
Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsenBilki senin için yanan kalbimdir
Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım Sense kaçırırdın gözlerini benden Fakat , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
Titrer durur ellerim yanına Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanında Çünkü varlığın içime serinlik veriyor
İçim o kadar senle doldu ama Irk seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum
O Kadar güzeldin ki! Lakin bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini O Kadar güzeldin ancak! Anladım seni güzel görebilen benim gözlerimdi
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren
Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek
Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım fakat kalbinde seyrediyordu beni
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye doğru bakmadan Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa ki beni sende bulana dek
Ay yıldıza sevinç fısıldarkenGökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırkenBen sana bir parça sevinç yolluyorumiçindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,üstelik aşk varya seni bana anlatır
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden süre
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir güz serinliğinde
Kalbimi yaralamak suya yazı kâğıda dökmek dek zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya aynı Sen o suya yazı yazdınŞu Anda güneşin doğmasını bekle
Hemen daha iyi anlıyorum ama, Nefes edinmek değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz edinmek
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben defalarca seni düşünürken Üzüntü yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın
göz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle
Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm
Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ama o zaman ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpatıp yağmur gibi
Bana kalsa gökyüzündeki bütün yıldızlar yerine tüm insanlara Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim
Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı veya kudurmalı, ardına kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene kadar sevilmeyecekse yeniden unutulmalı
Sen en büyük sevgiyi hakedecek değin çok iyi , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği dek özelsin
Sen dünyaya sürgün bir meleksin Ve ben seni öyle çok seveceğimki Bir daha cennetine dönemeyeceksin
Ne seni hatırlamamak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Gök Mavisi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen
Eğer birgün hoşuna gitmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni böylece sevdim
Bir gün gelip soracaksın beni mi daha fazla seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diyeBen hiç paldır küldür Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu
Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Olur Ya seversin diye
Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha fazla seviyor
Sen en büyük sevgiyi hakedecek dek mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin
Yaşamak gecenin bütün karanlığına karşın, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektirYAŞAMAK DİRENMEKTİR !
Gözyaşı Dökmek istiyorsanız asla yapmayınÇünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşamış birileri mutlaka vardır
Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !! *