Son Konu

Seni Sevmek Öyle Güzel ki

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Seni Sevmek Pek Hoş ki 1549083251 1549083251 senisevmekoyleguzelki5c5522781d58bsenisevmekoyleguzelki5c5522781d58b http:img413imageshackusimg4131466kenar13ui5gif Seviyorum seni Canımdaki yaşamış can gibisin Her an seninle yaşıyorum Karanlık gecemde gözlerin bir yıldız gibi parlıyor gözlerin Sevginin sıcaklığı süzülüyor yüreğime Seni hoşuna gitmek için kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum Seninle, iki bambaşka bedeninin tek kalbindeki bir sevdayı yaşıyoruz Sana söylediğim her sözcük, sana okunan her şiir senin kalbindeki sevgiyle güzelleşip özel bir sevda oluyor Sevdalıyım sana Seni hoşlanmak bir kuru ekmeği paylaşmak gibi Her lokmada daha çok seviyorum seni Yıldız olup senin karanlığında gözlerinde kaybolmak şayet senin sevginde nefes elde etmek, yalnızlığa perdeleri çekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seni hoşlanmak Seviyorum seni demekten öte senin için yaşıyorum bu hayatta Öyle tutulmuşum ama sana anlatamam Daha fazla sevmek için yüreğine konakladım Bir misafirdim ilk önceleri ama artık öyle yok, seni, senin kalbinde yaşa¤¤¤¤¤ se viyorum Dertlerimi sende unutup, acılara seninle gülümsüyorum Senin gül yüzünde umutla bakıyorum bundan böyle yarınlarıma Uçurumun kenarında solmayı bekleyen bir çiçekken, senin sevginle baştan mutluluklara tomurcuk açıyorum Her sabahleyin perdeleri aralayıp günışığıyla sevgini dolduruyorum dünyama Sen farklısın Canımsın, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin, sevdanın en hoş meleğisin Kalbimdeki tek can, hayata dair tek umudumsun Seninle yaşayıp, hayata yeniden seninle bakıyorum Seni düşündükçe sevdan daha da büyüyor kalbimde Oturduğum kayaların üstünde, gözlerim ufka senin gözbebeklerin geliyor, gözlerimin önüne Gözlerin ufkumda büyüdükçe satırlara dökülüyor sevdan Her hecede her sözcükte seni yazıyorum Sen nefes aldıkça ben mutlu oluyorum buralarda Seni hoşuna gitmek böylece güzel ama anlatamam Çünkü nedeni değil bu sevginin bir şeye tabi olarak hoşuna gitmek istemiyorum seni; seni sadece sen olduğun için seviyorum Önceden hep “Ben diye başlardım cümlelerime, hemen “Biz diyorum Sen ve ben yani biz, yani ikimiz Yani geleceğimsin benim Her şeyimsin Seni sevmek, her yeni güne seninle başlatmak ve her günün bitişinde her şeye karşın seni hoşuna gitmek çok hoş Seni çok seviyorum 1549083251 1549083251 senisevmekoyleguzelki5c5522781d58bsenisevmekoyleguzelki5c5522781d58b http:img413imageshackusimg4131466kenar13ui5gif ​  

Üst Alt