B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 18 Kas 2023 #1 Serdar Ortac Aşk şarkı sozu Ben ne sana taparım Ne seni ararım Ne tirip atarım Sen ne beni oyala Ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı cekemem Gunaha giremem Kotu soz edemem Aşk bu kızılotesi Yaralı muzesi Hareket edemem! Acılar ne verse Ne sacar aheste Bir kapalı kafesteyim Topu topu bir beste Arasına bir beste İki nokta bir besteyiz Seni cope atacağım poşete yazık Bir sigara yakacağım ateşe yazık Aşk gidene acımak mı ? Bu Yuku taşımak mı ? Yarayı kaşımak mı ? Sor iyisi cıkacak mı ? İcime akacak mı ? Ve Guneş Acacakmı ? Ben o nazı cekemem Gunaha giremem Kotu soz edemem Aşk bu kızılotesi Yaralı muzesi Hareket edemem
Serdar Ortac Aşk şarkı sozu Ben ne sana taparım Ne seni ararım Ne tirip atarım Sen ne beni oyala Ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı cekemem Gunaha giremem Kotu soz edemem Aşk bu kızılotesi Yaralı muzesi Hareket edemem! Acılar ne verse Ne sacar aheste Bir kapalı kafesteyim Topu topu bir beste Arasına bir beste İki nokta bir besteyiz Seni cope atacağım poşete yazık Bir sigara yakacağım ateşe yazık Aşk gidene acımak mı ? Bu Yuku taşımak mı ? Yarayı kaşımak mı ? Sor iyisi cıkacak mı ? İcime akacak mı ? Ve Guneş Acacakmı ? Ben o nazı cekemem Gunaha giremem Kotu soz edemem Aşk bu kızılotesi Yaralı muzesi Hareket edemem