bilgiliadam
Yeni Üye
Serdar Ortaç Denemek İstersen şarkısının sözleri sizler için melekler Serdar Ortaç Sınamak İstersen şarkısı sözü Serdar Ortaç Sınamak İstersen şarkısının sözleri Bu gün Serdar Ortaç'ın yeni albümüne yer veriyor ve Serdar Ortaç yeni şarkı sözleri paylaşımlarında bulunuyoruz ve bulunmaya da devam ediyoruz Melek'ler Şu Anda de sizlere Serdar Ortaç Sınamak İstersen şarkı sözleri sunuyoruz 1549248193 1549248193 serdarortacdenemekistersensarkisininsozlerisizlericinmelekler5c57a6c5570baserdarortacdenemekistersensarkisininsozlerisizlericinmelekler5c57a6c5570baserdarortacdenemekistersensarkisininsozlerisizlericinmelekler5c57a6c5570ba Sınamak istersen kapımın kilidi açık Ama küçümsersen bozuşuruz açıkça Buna sabır yok yeniden ağlamaya Buna da hakkın değil beni azarlamaya arada bir unutuyorum başıma nelerin geleceğini Sana kul köle gibi inanıp yeniden başını alıp gideceğim arada bir unutuyorum başıma nelerin geleceğini Sana kul köle gibi inanıp tekrar başını alıp gideceğim Benimle yaşamaya var mı gücün Bütün kapıları kapat bir düşün Bu aşka güvenim azaldığı gün Gelene yazık, gidene eyvah Dokunma yaralara kendi geçer Bu yürek onu seveni kendi seçer O eski hevesim azaldığı gün Sevene yazık, gelene yazık