B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Nis 2018 #1 Serdar Ortac Elimle Şarkı Sozleri Serdar Ortac Elimle Actım Kalbi Şarkı Sozleri serdar ortac 2019 elimle şarkı sozu serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın Hayat acımı boluşmekten Denemekten suclandım Bebeğim niye kızdın cok Senin o cile yanaklarına Yakışan yok talip cok Yaradan seni benim elime Gunah işleme diye verdi İci dışı gibi acık olana Hak edenlere soz verdim Ucurun beni goklerde Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın Hayat acımı boluşmekten Denemekten suclandım Bebeğim niye kızdın cok Senin o cile yanaklarına Yakışan yok talip cok Yaradan seni benim elime Gunah işleme diye verdi İci dışı gibi acık olana Hak edenlere soz verdim Ucurun beni goklerde Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri
Serdar Ortac Elimle Şarkı Sozleri Serdar Ortac Elimle Actım Kalbi Şarkı Sozleri serdar ortac 2019 elimle şarkı sozu serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın Hayat acımı boluşmekten Denemekten suclandım Bebeğim niye kızdın cok Senin o cile yanaklarına Yakışan yok talip cok Yaradan seni benim elime Gunah işleme diye verdi İci dışı gibi acık olana Hak edenlere soz verdim Ucurun beni goklerde Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın Hayat acımı boluşmekten Denemekten suclandım Bebeğim niye kızdın cok Senin o cile yanaklarına Yakışan yok talip cok Yaradan seni benim elime Gunah işleme diye verdi İci dışı gibi acık olana Hak edenlere soz verdim Ucurun beni goklerde Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri