B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Serdar Ortac 2019 Elimle Şarkı sozu Elimle Actı kalbim şarkı sozu Serdar ortac Serdar ortac Elimle Şarkı Sozleri Elimle Actım Kalbi Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Boluşmekten Denemekten Suclandım Bebeğim Diye Kızdım Cok Senin O Cile Yanaklara Yakışan Yoksa Ayıp Cok Yaradan Seni Benim Yanıma Gunah Işleme Diye Verdi Ici Dışı Gibi Acık Olana Gelenleere Soz Verdim Ucurun Beni Goklere Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Boluşmekten Denemekten Suclandım Bebeğim Diye Cok Senin O Cile Yanaklardany Yakışan Yoksa Ayıp Cok Yaradan Seni Benim Yanıma Gunah Işleme Diye Verdi Ici Dışı Gibi Acık Olana Gelenleere Soz Verdim Ucurun Beni Goklere Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş
Serdar Ortac 2019 Elimle Şarkı sozu Elimle Actı kalbim şarkı sozu Serdar ortac Serdar ortac Elimle Şarkı Sozleri Elimle Actım Kalbi Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Boluşmekten Denemekten Suclandım Bebeğim Diye Kızdım Cok Senin O Cile Yanaklara Yakışan Yoksa Ayıp Cok Yaradan Seni Benim Yanıma Gunah Işleme Diye Verdi Ici Dışı Gibi Acık Olana Gelenleere Soz Verdim Ucurun Beni Goklere Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş Aşkım Gene Kıskandı Hayat Acımı Boluşmekten Denemekten Suclandım Bebeğim Diye Cok Senin O Cile Yanaklardany Yakışan Yoksa Ayıp Cok Yaradan Seni Benim Yanıma Gunah Işleme Diye Verdi Ici Dışı Gibi Acık Olana Gelenleere Soz Verdim Ucurun Beni Goklere Elimle Actım Kalbi Elimle Cizdim Aşk Bu Yaz Butun Aşklar Erdi Senin Gene Kalbin Taş