B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Nis 2024 #1 Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozu Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozleri imagesserdarortachaksizliksarkisozu5adac1094a1b6 Deli gunler geldi gecti Cok yoruldum ağlamaktan En azından ağlatıyorsun Haber aldım gokyuzunden Yağacakmış kar bu hafta En azından yaklaşıyorsun Ayrıldık kime hesap sorsam bilmiyor Yeni bir aşk buldum dinmiyor İcime taht kurdun gidemiyorsun Haksızlık yakalandım artık aşka Tasalandı derdi başka Beni uzmek en derinden Aşkımdın ne guzeldin eski cağda Ne buyuktu tutkun ayda Cıkacak bu kalp yerinden Alıntı
Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozu Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozleri imagesserdarortachaksizliksarkisozu5adac1094a1b6 Deli gunler geldi gecti Cok yoruldum ağlamaktan En azından ağlatıyorsun Haber aldım gokyuzunden Yağacakmış kar bu hafta En azından yaklaşıyorsun Ayrıldık kime hesap sorsam bilmiyor Yeni bir aşk buldum dinmiyor İcime taht kurdun gidemiyorsun Haksızlık yakalandım artık aşka Tasalandı derdi başka Beni uzmek en derinden Aşkımdın ne guzeldin eski cağda Ne buyuktu tutkun ayda Cıkacak bu kalp yerinden Alıntı