B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Kas 2023 #1 Serdar Ortac Kanasın Şarkı Sozleri Serdar Ortac Kanasın Serdar Ortac Kanasın Şarkı Sozu Bu kacıncı mevsim Bu kacıncı bahar Bu sahte guluşun ne anlamı var Yuzume bakmaya Cesaretin yok mu Yoksa gizlediğin bir şeyler mi var Ben gunahsız adam Sen sahte aşık Vefasız sozlere inanmam artık Bu kacıncı veda Yalan ayrılık İstesende yok desende Buna gucum yok artık Kanasın kanasın Bırakın yaram kanasın Kaderimse boyle sevmek Bırakın anam ağlasın Buna dayanmaya gucum yok Sevmişim ama sevenim yok Sensiz kaldığım gecelerde Beni kimler anlasın
Serdar Ortac Kanasın Şarkı Sozleri Serdar Ortac Kanasın Serdar Ortac Kanasın Şarkı Sozu Bu kacıncı mevsim Bu kacıncı bahar Bu sahte guluşun ne anlamı var Yuzume bakmaya Cesaretin yok mu Yoksa gizlediğin bir şeyler mi var Ben gunahsız adam Sen sahte aşık Vefasız sozlere inanmam artık Bu kacıncı veda Yalan ayrılık İstesende yok desende Buna gucum yok artık Kanasın kanasın Bırakın yaram kanasın Kaderimse boyle sevmek Bırakın anam ağlasın Buna dayanmaya gucum yok Sevmişim ama sevenim yok Sensiz kaldığım gecelerde Beni kimler anlasın