Son Konu

Serdar Ortaç & Nil Özalp Düeti "Kal Aklımda" Şarkısının Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Serdar Ortaç & Nil Özalp Düeti Kal AklımdaŞarkısının Sözleri serdar ortaç kal aklımda, serdar ortaç nil özalp düeti, serdar ortaç şarkıları Sevgili melekler, son günlerde rahatsızlığıyla gündeme gelen oysa müzikten ve sosyal hayatından vazgeçmeyerek hayranlarını sevindiren Serdar Ortaç'ın Nil Özalp'la yaptığı düet parçası Kal Aklımdanın sözlerini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz 36625 36625 serdarortacnilozalpduetikalaklimdasarkisininsozleri5c579b8c287c5serdarortacnilozalpduetikalaklimdasarkisininsozleri5c579b8c287c5 288 551 nilserdarjpg36625 Serdar Ortaç & Nil Özalp Düeti Kal AklımdaŞarkısının Sözleri nilserdarjpg36625 Serdar Ortaç & Nil Özalp Düeti Kal AklımdaŞarkısının Sözleri Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birdenbire bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi sen gel kendine sar dostum Bana gelince hep egolar coşsun Gelip o ateşi söndüre yar olsun Sönmüyorsun! Ne olur sakın gitme kal aklımda Kalbim sebepsiz tadilat aşağıda Bıktım bu desteksiz atanlardan Senden gelecek aşk değil hayatımda Ne olur sakın gitme kal aklımda Kalbim nedensiz tadilat aşağı Bıktım bu desteksiz atanlardan Senden gelecek aşk değil hayatımda  

Üst Alt