B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Serdar Ortac Umurumda Değil Şarkı Sozleri Umurumda Değil Şarkı Sozu Kırıldı sabır taşım Ermeden muradıma Cok zamandır hasretim yokluğuna Allahım hic şansım yok İsyanım ayrılığa Mahkum ettin kalbimi yalnızlığa Ahh beklemek cok zor Sen misin vicdansız Gelde bana sor İstiyorsan vur vur vur Gel şu kalbime vur vur vur Elverirse gururun bir kez daha vur Bu akşam huzunleri evde bıraktım Kor kutuk sarhoş oldum Elimde değil Seni kucakladığım yerde bıraktım Ağzınla kuş tutsan Umurumda değil
Serdar Ortac Umurumda Değil Şarkı Sozleri Umurumda Değil Şarkı Sozu Kırıldı sabır taşım Ermeden muradıma Cok zamandır hasretim yokluğuna Allahım hic şansım yok İsyanım ayrılığa Mahkum ettin kalbimi yalnızlığa Ahh beklemek cok zor Sen misin vicdansız Gelde bana sor İstiyorsan vur vur vur Gel şu kalbime vur vur vur Elverirse gururun bir kez daha vur Bu akşam huzunleri evde bıraktım Kor kutuk sarhoş oldum Elimde değil Seni kucakladığım yerde bıraktım Ağzınla kuş tutsan Umurumda değil